עבור לתוכן

האם המחשב שלי מזהה בעיה?

Featured Replies

פורסם

כשאני נכנס ל-DEVIVE MANAGER עלמנת לראות אם המחשב מזהה אצלי הכל אז אני רואה סימן שאלה צהוב ב-OTHER DEVICES ושאני לוחץ עליו(על הפלוס) יש עוד סימן שאלה צהוב תחת UNIVERSAL SERIALBUS(USB) CONTROLLER

מה זה בדיוק?

פורסם

אולי הוא לא מותקן טוב ?

תנסה להתקין אותו שוב , עם הדייברים של הלוח אם .

פורסם

אחי זה כאילו USB PORT לא מחובר אצלך... זה כמו אצלי... גם לי יש את אותו דבר.

זאת לא בעיה הלוח אם שלך בנוי ככה ורק אם תשתמש בUSB הזה הוא יזהה אותו כתקין.

פורסם

זה לא בסדר אם רק כשאתה משתמש בו הוא מזהה אותו כתקין .

יש לי במחשב 6 יציאות USB (בלי שימוש ברכזת) , והוא לא מזהה אף אחד כלא תקין .

פורסם

נשמע לי מוזר שככה זה צריך להיות - בחיים לא ראיתי שיש כזה דבר אלה אם יש בעיה בדרייברים

הכי טוב תמחוק אותו ותבצע איתחול - ברוב המקרים הוא פשוט יזהה ויתקין אותו מחדש לבד.

פורסם

זה הבקר USB2.0 שלך, הם כולם פועלים ב 1.1 כרגע.

פורסם

אז איך אוכל להפעיל אותם על 2.0?

פורסם

לי יש את אותה הבעיה.

יש לי את הלוח IC7 ולא התקנתי את הדרייברים שבאים איתו(רק את של הכרטיס קול) אלא הלכתי לאתר http://www.station-drivers.com/ והורדתי את version 5.0.2.1002

זה בסדר?

פורסם

אם יש לך XP אתה צריך ת SP1 ואז לבקש שיחפש דרייבר אוטומטית, בשביל כל גרסא אחרת של וינדוס יש דרייברים באתר של הייצרנית של הלוח.

פורסם

לעיתים יש להכנס להגדרות ה - BIOS ולהגדיר שה - USB עובד מלוח אם.

פורסם

זה הבקר USB2.0 שלך, הם כולם פועלים ב 1.1 כרגע.

כמו שהוא אמר...זהו הבקר USB 2.0 שלך.

ברגע שהוא לא מותקן, הUSB עובד בצורה מאוד מינימאלית, גם רק על 1.1 וגם אם תנסה לחבר משהו לUSB כשהמחשב דולק, זה כנראה לא יעבוד.

תבדוק אם יש דרייבר בדיסק של לוח האם, אם אין אז כנראה שצריך להתקין SP1.

אם אין ברצונך להתקין SP1 אז יש אפשרות להוריד/להתקין דרייבר לWin2000, זה גם יעבוד על XP ללא בעיות.

אם התקנת את הSP1 ועדיין יש סימן שאלה אז פשוט תמחק את מה שמסומן עם סימן קריאה צהוב ותלחץ על "סרוק לשינויים בחומרה".

פורסם
  • מחבר

מה זה SP1?

פורסם

sp1=service pack1

זאת חבילת שיפורים ועדכונים שמייקרוסופט הייתה צריכה להוסיף למערכת הפעלה שלה עוד לפני שהיא התחילה למכור אותה

אבל משום מה אנחנו צריכים להוריד אותה בעצמנו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים