פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים פרצו לי את ה Gmail ועשו שם בלגאן, שינו לי את הסיסמאות בהרבה פורומים.NOD 4 מעודכן לא מצא אותו גם סריקת האון ליין של Kaspersky לא מצאה כלוםאיך מוחקים את ה password stealer הזה ?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים למה אתה כל כך בטוח שזה וירוס?אם אתה בכל זאת מתעקש על חיפוש יסודי - הייתי ממליץ לך את האנטי וירוס החינמי של מייקרוסופט,עד כה הוא בהחלט מבטיח...
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים א. לא מומלץ להתקין יותר מתוכנת אנטי ווירוס אחת על המחשב בו זמנית.ב. זה של מייקרוסופט לא אמור לאבטח יותר טוב מהנוד. הוא יותר מהיר בעיקר.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אני לא בטוח שזה וירוס אבל תעשה סריקה יסודית עם 3 תוכנות ad-aware, Malwarebytes, avira
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים ב. זה של מייקרוסופט לא אמור לאבטח יותר טוב מהנוד. הוא יותר מהיר בעיקר.מאגר הנתונים של הMES גדול בהרבה יותר ממה שאתם חושבים,בדיקות ראשוניות שלו הפתיעו רבים,אני מאמין שכאשר הוא יהפוך לשימוש רחב (בניגוד לעכשיו בגירסת הבטא) הוא עוד יטען את ה''כתר'' מהנוד.בכל אופן,שווה לו לנסות.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים הייתי ממליץ לך להכין "דיסק הצלה" www.ubcd4win.comיש שם כל מיני עזרים ותוכנות שונות שיעזרו לך להעיף מהמחשב כל מיני וירוסים/רוגלות. כשהמחשב פועל מהמערכת הפעלה קצת יותר בעייתי לנקות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.