עבור לתוכן

מה זה WIN32 GENERIC HOST ...?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה החל לקפוץ לי חלון- כמה דקות אחרי תחילת גלישה באינטרנט- כמו של תקלה של תוכנה שמצריכה להסגר (אלה עם ה-SEND\DON'T SEND למטה), שהנושא שלה זה הWIN32 GENERIC... הזה.

לא יודע מה זה, בפועל לא נסגר לי כלום, לכאורה, אבל מאז יש לי בעיות כמו: COPY PASTE לא עובד, אי אפשר לגרור עם העכבר, והכי חשוב, הנורטון שלי נתקע על מצב REFRESHING (בכל האופציות) וככה אין לי הגנה.

כל זה עד שאני עושה אתחול מחדש.

לא יכול ככה, האם יש תשובה?

ייתכן ואין קשר בין הWIN32 הזה לבעיות התפקוד של הXP שלי (המתוארות לעיל)- חשוב לי גם לפתור אותן!!!

נ.ב- באתר של סימנטק לא מצאתי את זה כווירוס, אבל אולי לא חיפשתי טוב.

תודה מראש.

פורסם

msblast - כבר חודש מדברים עליו אפילו בעיתונים ובחדשות.

פורסם

אחי תתעדכן.

כל אתר שמכבד את עצמו כבר כתב על הבעיה הזאתי ואיך לטפל בה...

יש כאן מדריך באתר.

פורסם
  • מחבר

זה לא MSBLAST כי אותו כבר זכיתי לקבל מזמן (ביום יציאתו- השם ייקום דמו). בו כבר טיפלתי מזמן ואני "מחוסן מפניו" (ואם הוא מגיע אז הנורטון מודיע על הגעתו ומחיקתו!).

הבעיה שלי היא אחרת- אני בכלל לא יודע אם זה וירוס או תוכנה, או אלוהים יודע מה.

איך אני פותר את הבעיות הפרקטיות: אין קופי-פייסט, אין גרירה עם העכבר, אין תגובה כשלוחץ על לינקים לאתרים, ואפילו פה באתר, כשאני רוצה ללחוץ על B להדגיש, או כל אייקון אחר, אין תגובה, ועוד...

אם זה לא שייך לפורום הזה, נא העבירו כי אין לי מושג לאן כן.

פורסם

אני מצטער לאמר לך אבל אתה לא מחוסן והוירוס הזה עדיין על המחשב..

תאמין לי אני יודע מה אני מדבר לי היו את אותם סימפתומים

ואני מחקתי את הוירוס עם fix blast והורדתי את העדכון ממיקרוסופט וזהו

תנסה את מה שאמרתי לך..

פורסם

win32 generic host הוא חלק ממערכת ההפעלה (Svchost.exe) והוא המארח של חלק גדול מהservices שקשורים לתקשורת.

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q314056

בכל מקרה - זה נראה באמת שעדיין יושב לך blast או משהו דומה לו.

תתקין פיירוול ותבדוק עדכונים במיקרוסופט.

פורסם

שום אנטיוירוס לא יעצור את MSBLAST מהסיבה הפשוטה שהוא בכלל לא צריך להדביק את המחשב שלך כדי לגרום לבעיות.

מחשב שנדבק בוירוס אמנם ימצא בו קובץ בשם msblast.exe אבל זה לא גורם לשום תקלה באותו מחשב, הקובץ הזה סורק כתובות IP ומחפש מחשבים כדי לנצל בהם פרצת אבטחה שמאפשרת להציף את פורט 135 דרך פרוטוקול RPC ולהפיל את ה SERVICE המדובר.

מחשב שהתופעה מתרחשת בו הוא קורבן לפגיעה של מחשב מרוחק ולא לוירוס שרץ בו עצמו, הפתרון הוא להתקין את הפאטצ' של מיקרוסופט ו/או/גם להתקין תוכנת פיירוול שתמנע את הגישה הבלתי מאושרת לפורט 135.

מכאן שהעובדה שהמחשב שלך נקי מהוירוס לא מחסנת אותך מההשפעות שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים