פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים שלום לכולםיש לי חלונות XPהתקנתי על המחשב שלי את תוכנת ULTRA VNC אני לוחץ כפתור ימני ונכנס ל-ADMIN PROPERTIES ומשם למטה לוחץ על OKכשאני לוחץ על OK ההגדרות בתוכנה לא נשמרותאני מקבל את השגיעה הזאת שמופיעה בתמונה ששמתי למטהאי חייב להגיד שהרבה חלונות התקנתי וגם את התוכנה הזאת ורק פה מופיעה הודעה הזאתאני אדמין של המחשב שלי מן הסתםמה אפשר לעשות כדי לא לקבל את החלון הזה תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר כן גם רשמתי את זה ציטוט "אני אדמין של המחשב שלי מן הסתם"הכוונה של יוזר דינה
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים יצא לי כמה פעמים להגדיר את ההרשאות בultra VNC ולא ראיתי בעיה לעשות את זה עם אדמיניסטראטור לוקאלי.אם אתה מאשר את תיבת הדיאלוג משהו קורה?תכניס בבקשה לכותרת את שם התוכנה שאיתה יש את הבעיה.זה מועבר בכל מקרה לפורום תוכנה כי אין בדיוק קשר למערכת הפעלה פה.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר תודה על התשובות גרסת התוכנה היא 1.0.6.4גם אני עשיתי הרבה הגדרות לתוכנה וזאת הפעם הראשונה שזה קורה לידרך אגב יש לי SP3 ואם אני לא טועה ב-SP2 הבעיה לא הייתה
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים תכניס בבקשה לכותרת את שם התוכנה שאיתה יש את הבעיה.אל תגרום לנעול את הדיון.זה גם עובד מצויין בSP3.עדיין לא רשמת תשובה שלאלה שלי.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר עדכנתי את הכותרת לגבי מה שאמרת "זה גם עובד מצויין בSP3." - אני יודע שזה עובד מצויין אבל מה זה החלון הזה שמופיע יכול להיות שהווינדוס עבר עדכון ומאז זה הופיע ?יכול להיות שעשיתי איזו שהיא טעות בהתקנת ווינדוס או הגדרות אחרי התקנה שגרמו לזה ?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר תודה ל-MULTICORE על התשובות אבל מצאתי תשובות משלינכנסתי לאתר WWW.VNC.COMבחלק שנקרא פורום מצאתי כי הגרסא הזאת 1.0.6.4 יש לה בעיות ובאתר עצמו ממליצים להתקין גרסא ישנה שלהם 1.0.5.6הסרתי והתקנתי ונפתרה הבעיה תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.