עבור לתוכן

מפרט לגיימינג ללא OC ללא ציוד הקפי 2500 שח' (ללא חריגה מהתקציב)

Featured Replies

פורסם

כמות הרעש לא רלוונטית.

מסך 17/19.

הכותרת דיי מסכמת את השאר.

פורסם
  • מחבר
פורסם

לא רע,. אם יש כוונה לOC, אז כדאי לקחת לוח קצת יותר חזק.

המעבד עצמו לא משתלם במיוחד, E6300 משתלם הרבה יותר, ולמען השקט והטמפרטורה עדיף לקחת קירור קצת חזק ואיכותי יותר.

320GB נמכר כיום בהפרש קטן מאד מ500GB, שווה כבר את ההשקעה.

הספק הנ"ל לא נחשב למומלץ במיוחד בשל ניצולת לא גבוהה במיוחד.

פורסם
  • מחבר

לא מתוכנן שום OC ולכן גם לא ממש טרחתי עם הקירור.

התלבטתי לגבי הספק ההוא לעומת הסיסוניק 400W אבל לא הייתי בטוח אם 400W יספיק.

אתה יכול אולי להמליץ על ספק כלשהו?

אני מתכנן להעביר את הHD מהמחשב הישן שהוא בכלל 250GB ולא מלא אני לא רואה טעם לקנות 500 גם אם יש רק תוספת קטנה אם אני לא אשתמש בקיבולת שלו אף פעם. (יש גם מחשבים אחרים בבית והמחשב הזה מיועד למשחקים בלבד. הורדות סרטים וכו' במחשבים אחרים).

כשאתה אומר שהE6300 יותר משתלם אתה מתכוון שיש לו גם שיפור בביצועים שפשוט יש לו יחס מחיר/ביצועים עדיף?

במפרט המקורי שמתי את ה6300 אבל נשאר לי עוד כסף לתקציב אז שידרגתי ל7400. רציתי ל8400 אבל זה לא נכנס לתקציב.

עריכה: מבדיקות שעשיתי עכשיו ברשת באתרי חומרה ראיתי שהביצועים של ה7400 וה6300 כמעט זהים ולכן אני אלך על ה6300 מה שאומר שיש לי עוד כ100 שח' להכניס איפשהו. יש המלצות איפה כדאי להוסיף? אולי באמת אני אשדרג לקירור יותר איכותי/שקט...

פורסם

הE6300 נופל טיפה בביצועים, ועולה כ200 ש"ח פחות. הוא הופך את הE7400 ללא משתלם. לגבי הקשיח, החלטה שלך. ספקים, לא חסרים מודלים טובים יותר של HEC / SEASONIC ועוד מלא חברות...

תמיד כדאי קירור קצת טוב יותר מהסטוק ואפשר לעלות קצת במארז, שלקחת אחד פשטני למדי.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמליץ על מארז יותר טוב? יש יותר מידי מבחר בלי שום מידע ממשי על ההבדלים בין הדגמים. בלי נסיון מעשי קשה מאוד לדעת איזה מארז עדיף.

לגבי הספק - האם SeaSonic SS-400ET 400Watt מומלץ או שעדיף אחד אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים