פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים המחשב שלי בין השאר מכיל :לוח אם Asus P5Q-Eמעבד Q9550 2.83 GHzזיכרון - DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper מארז - CM 690 CoolerMasterקירור למעבד - Freezer 7 Pro Arctic Coolingעשיתי OC ל GHz3.2.אחרי כמה חודשים קיבלתי הזהרה שלוח האם שלי התחמם (הגיעה ל 53 מעלות)פתחתי את המארז וגיליתי שפלטת הקירור של אחד הזיכרונות החליקה החוצה,כנראה הדבק שהחזיק אותה התחמם ונמס.מוזר שהפלטה לא תפוסה בצורה יותר רצינית.האם הוספה של מאווררים נוספים במארז תפתור את הבעיה ואם כן איזה מאווררים שקטים מומלצים ?כרגע יש במארז 3 מאווררים,אחד לכיוון הכוננים,אחד לכיוון לוח האם ואחד שזורק החוצה את חום המעבד.יש אפשרות הוספה של עוד 4 מאווררים: בתחתית אחד,בתקרה שתים ועוד אחד מול המעבד
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים למארז אתה יכול לקנות SleepStream...1600RPM יעשה את העבודה... תתאר בבקשה אם הסירקולציה במארז..אולי הסרקולציה לא נכונה והטמפ' גבוהה.. כמו כן, תבדוק טמפ' של שאר הרכיבים עם HWmonitor, ותעלה תמונה
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים פותח התרד אם הצלעות קירור "נשרו" מהזיכרונות..תחליף אותם במסגרת האחריות..זה לא תקין..זה לא בעיה בקירור (53 זה טמפ' סבירה בהחלט)..
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר פותח התרד אם הצלעות קירור "נשרו" מהזיכרונות..תחליף אותם במסגרת האחריות..זה לא תקין..זה לא בעיה בקירור (53 זה טמפ' סבירה בהחלט).. כבר נתתי את הזכרונות להחלפה. מה הטמפרטורה המקסימלית הסבירה ללוח אם ? למארז אתה יכול לקנות SleepStream...1600RPM יעשה את העבודה... תתאר בבקשה אם הסירקולציה במארז..אולי הסרקולציה לא נכונה והטמפ' גבוהה.. כמו כן, תבדוק טמפ' של שאר הרכיבים עם HWmonitor, ותעלה תמונה כרגע המעבד עובד בתדר הרגיל שלו 2.83 הנה כמה תמונות : [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים וואאאאוו! תסדר את החוטים במארז! זה חוסם את זרימת האוויר לגמרה! שום מאוורר שלא יעזור לך במצב הזה
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים פותח הדיון..אם הצלעות ירדו, כמו שעידן אמר, זה מאד לא תקין!תממש אחריות ויתקנו את זה (:כמו כן, יש לבצע סידור כבלים רציני מאד במארז הזה!
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים לוח האם יכול להגיע במאמץ גם ל60-65...בכל אופן אם כבר מסרת אותם להחלפה..נשאר רק לסדר כבלים וזהו..
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר אמנם הכבלים בצד לא מסודרים אבל הם לא חוסמים את לוח האם, הוא פנוי לגמרי מחוץ הכבל הראשי אבל אין ברירה לגביו הוא לא מספיק ארוך כדי לעבור בצד.נראה לי שאני אוסיף עוד מאוורר בצד שיזרוק על המעבד ועוד אחד או שניים בגג שיזרקו אוויר חם החוצה.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים הכבלים חוסמים את האוויר של המאוורר הקדמי וככה בעצם מבלבלים את כל הסירקולציה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.