פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים שלום !לאחרונה ובאופן פתאותי המחשב שלי הפסיק לזהות את הצורב והDVD שלי. שניהם מתוצרת MITSUMI.לא עשיתי שום דבר מיוחד שזה קרהפשוט הדלקתי את המחשב יום אחד והופ! כל מה שאני רואה כשאני לוחץ על המחשב שלי זה ההארד דיסק והפלופי ???
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים האם ה BIOS משהה ומערכת ההפעלה לא מזהה או שה BIOS עצמו לא מזהה אותם ?בדוק חיבורי חשמל ו IDE לכוננים יתכן שהחוט שמחבר את שניהם למחשב התנתק או התקלקל.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר מה זה BIOS?יש לי XP PRO ובדקתי את הכבלים אלה כבלים חדשים והכל במקוםבווינדוס הם פשוט לא קיימים יש רק את ההארד דיסק והפלופיגם הרצתי system info בנורטון וגם הוא לא מזהה אותםאין אותם גם במנהל ההתקנים בקיצור לא קיימים
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים קודם כל תוודא שהם מזוהים בביוס (לא ניראה לי שזאת הבעיה אבל תבדוק בכל זאת)אחר כך, אם זה עדיין לא עוזר אז תחליף את המקומות בינהם ככה שההתקן שהיה מאסטר יהיה סלייב ולהפך
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר לא נראה לי שאני רואה בכלל את הביוס כשאני מדליק את המשחב רואים את התמונה של אינטל ואז הוא ישר עובר לXP מה זה מאסטר/סלייב? :
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים תאתחל את המחשב עם דיסקט איתחול של 98 ותבחר באופציית עבודה עם CD ותראה אם הוא מזהה את הכוננים.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים תאתחל את המחשב עם דיסקט איתחול של 98 ותבחר באופציית עבודה עם CD ותראה אם הוא מזהה את הכוננים.כשאתה רואה את המסך של אינטל אז תלחץ על מקש DEL במקלדת הנומרית. שם יהיה לך כמה שורות. אתה צריך להיכנס לשורה הכי עליונה מצד שמאל ולבדוק אם הביוס מזהה את הכוננים שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.