פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים קניתי לוח מסוג Gigabyte ep31-ds3l והרכבתי את המערכת שלי (זו שמצד ימין).המחשב פשוט לא עולה; הרכבתי הכל כמו שצריך. הצלחתי להגיע (אחרי CLR CMOS) למסך שבו נכתב "scanning bios image in hard drive" ונתקע. לאחר מכן אחרי ששוב עשיתי CLR CMOS הוא פשוט החל להראות לי קשקושים (כל מיני סמלים כגון דולר וכיוב) בשורה העליונה, ונתקע.מה אפשר לעשות?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים תנסה לעלות בלי דיסק קשיח (תנתק אותו) ועם שני זכרונות...יש לך זכרונות דו-צדדיים?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אם הרכבת את כל הזכרונות שיש לך במפרט בצד תנסה להוציא את כולם ולעלות רק עם סטיק אחד.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים לפני שאתה בכלל מנסה לעשות משהו .תוציא את הלוח מהמארז.תוצאי את הדיסק קשיח כרטיס מסך צורב וזכרונות .תדליק אותו ככה ותראה אם יש ציפצוף ....אם כן תחבר כרטיס מסך ותראה אם יש ציפצוף וסטיק זיכרון אחד על הסלט הצהוב הכי קרוב למעבד(שמאלי)..לפי מה שאתה אומר :הלוח דפוק.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר ***עדכון***עם סטיק זיכרון אחד (הכי קרוב למעבד) המחשב עושה בוט! מה זה בעצם אומר?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים או שאחד הסטיקים דפוק, או שאחד הסלוטים דפוק, או שהזכרונות דורשים מתחים שונים ואז אחד מהם לא מקבל מספיק.תוכל להביא דגם מדוייק של הזכרון?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים תנסה להדליק איתו בכל הסלוטיםאם בהכל נדלקכניראה שאחד הסטיקים דפוקאו שיש אי תאימות .עכשיו תעשה למנציה.שים שתים אותו דבר על הצהוביםתראה אם עובדשים שתים השניים על הצהורים תראה אם עובד.שים על האדומים תראה אם עובד.תחליף את השילוב תראה אם עובד..אם כל הצורות מלבד הצורה של כולם ביחד לא עובדיםכניראה שיש אי תאימות ..
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים יש לך זכרונות דו-צדדיים?* Because of chipset limitations, do not populate both DIMM sockets of the same channel or populate 4 DIMM sockets with double-sided memory modules to prevent system's failure to start or incorrect detection of memory modules. Please refer to the user manual for the memory configurations table. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2779
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר רק 2 מתוך ה4 סטיקים הם דו צדדיים, זה אומר שאני יכול לשכוח מהזכרונות האלה?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אם יש לך אפשרות, תחזיר ותחליף את הלוח לאחד בלי מגבלה כזאת.או לבקש להחליף/לשדרג זכרונות...
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים זה לא מגבלה זה דפקה של הזכרונות .הם לא בדיוק תואמיםבחלק מהלוחות זה ככה ובחלק ככה.פותח התראד.תוותר על זוג אין מה לעשות ..
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר הייתי מוותר, אבל מה שמוזר זו העובדה שהכל פועל במקרה של 1.5Ghz, ז"א כשאני מכניס זוג 512 (עם זכרונות בצד אחד) ועוד סטיק 512 (עם זכרונות ב2 הצדדים) המחשב עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.