פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים שהוא מכפיל ג'נרי בדחיפת אויר של 76CFMיש לו שליטה על מהירות הסיבוב וכמו כן גם חיישן שמעלה את מהירות הסיבוב ביחס לטמפ' (ניתן לבחירה)אמין בהרבה מג'נרי.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר אני לא מדבר על תיאורתית, אני מדבר על מעשיתהוא מראה תוצאות טובות יותר ? יוריד לי את הטמפרטורת של המארז בצורה נראת לעין (עין עם חיישנים כמובן :-) )הוא מרעיש יותר ?מה יותר עדיף סמארט פאן או 2 ? (שאלה טיפשית אבל בכל זאת אני שואל..)
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים זה לא תיאורטי , הכל מתבטא בביצועים .יהיו לך תוצאות יותר טובות בקירור המארז .
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים אני לא מדבר על תיאורתית, אני מדבר על מעשית הוא מראה תוצאות טובות יותר ? יוריד לי את הטמפרטורת של המארז בצורה נראת לעין (עין עם חיישנים כמובן :-) ) הוא מרעיש יותר ? מה יותר עדיף סמארט פאן או 2 ? (שאלה טיפשית אבל בכל זאת אני שואל..) מה תיאורתי בנתונים שהוא נתן ? הוא הראה לך דחיפת אוויר של 70+CFM לעומת אזור ה-40 CFM בג'נרי...... יותר רוח = ? אני סומך עליך שתדע להשלים
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים אני לא מדבר על תיאורתית, אני מדבר על מעשיתהוא מראה תוצאות טובות יותר ? יוריד לי את הטמפרטורת של המארז בצורה נראת לעין (עין עם חיישנים כמובן :-) )הוא מרעיש יותר ?מה יותר עדיף סמארט פאן או 2 ? (שאלה טיפשית אבל בכל זאת אני שואל..)הוא יותר חזק, יותר מהיר, בעל יותר פיצ'רים ויותר אמין/עמיד - מכיוון שהוא משתמש בשני מיסבי כדור - עוד משהו?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר באמת חשבתי להטביע אותו באיזה צבע גועש שחור הכתום הזה על הפנים, והגריל הזהב הזה רק מחמיר את המצב,
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר לאדע בגלריה יש מישהו עם איזה 4 מאוררי סמאט פאן וזה נראה אצלו זהב מוזר כזהאני חושב לקנות את הספארק7 פלוס ואת הסמארט פאן, אבל אני מפחד שזה יכער לי תמארז עם כל הכתום הזהעכשיו המחשב שלי כחול ושחור רגוע וחביב כזה, הכתום לא יהיה קשור לעולם
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים למה לא? על המעבד זה יהיה מיוחד שהוא כתום. למאוורר יש יתרונות על ג'נרים אבל זה לא אומר שהוא שווה את ההשקעה בהחלפת כל המארז למאווררים כאלו
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר יש לי 3 מאוררי מארז1. במקום של הסידירומים, זורק אוויר לכיוון המאורר2. למטה ליד ההרדיסק מכניס אוויר3. מתחת לספק מוציא אוויר חם מאיזור המעבדשלושת המאוררים הם ג'נריקכדאי להחליף אחד מהם ?, ואם כן איזה
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר יש לי מאורר ספיר שהוא בערך מקביל למאורר המקורי של אינטלעובד על משהו כמו 3800RPM, זריקת אוויר 28CMF, ועוצמת רעש של 30dBAאם אני יחליף לספארק7 (או ספאר7 פלוס)עד כמה ההבדלים כבר היו משמעותיים ?איך ההרכבה של הספארק? קל\קשה?אני מקבל משחה טרמית למריחה או פד טרמי שכבר בא מוכן על הסינק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.