עבור לתוכן

מחשב בתקציב עד 4800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב נייד במחיר של עד 4800 ש"ח בשביל לימודים אינטרנט סרטים ומשחקים בקטנה (אני לא מחפש מחשב עם כרטיס מסך רציני)

קודם איך בכלל לבחור מחשב חשוב לי שהחברה תיהי הכי טובה אז מה החברה הכי טובה במחשבים ניידים?

אני רוצה שהמעבד יהיה טוב וחזק למשל סנטרינו ששמעתי שהוא מעולה שיהיה בעל 2 ליבות ולפחות 2.0 GHz

זיכרון שיהיה כמה שיתר מהיר 800 GHz לפחות ולפחות 2 גיגה

דיסק קשיח 250 מספיק לי

יציאה HDMI רשת אלחוטית

אני מקווה שלא הגזמתי בשביל הסכום אני מחפש תמחשב הכי טוב והחברה הכי טובה למחיר הזה

מי שיש לי דגם מסויים להציע לי או לענות לי על אחת מהשאלות ששאלתי שישלח

תנקס... :) :) :) :) :) :) :)

פורסם

אין תשובה חד משמעית לשאלה הראשית שלך, "איזו חברה יותר טובה?"

לכל חברה יש את דגמי הMAINSTREAM, את דגמי הLOWEND ואת דגמי היוקרה שלה.

בארץ בשל יבואנים שונים וסטיגמות כאלו ואחרות ישנם לא אחת הבדלים מאד גדולים במחיר של מחשבים שהם למעשה שווי ערך לחלוטין.

איזו חברה לבחור? שווה לבחור בחברה שלנותן השירות שלה יש כמה שיותר נקודות ברחבי הארץ, כמו כן, כדאי לקחת מחשב עם אחריות ארוכה כמה שניתן.

איזה דגם לבחור? זה כבר הולך לפי התשובות לשאלות הבאות:

1. מה אתה מגדיר משחקים?

2. כמה חשוב לך שתוכל להפעיל (לווא דווקא לקבל חווית משחק טובה) בכל משחק?

3. למעשה זה מספר אחד, אבל אין לי כח, התקציב.

4. ניתוח הצרכים לפי תוכנות שבהן אתה עתיד להשתמש.

5. חשיבותו של המשקל, מומלץ להתייחס כתיק שכולל גם את המטען (תוספת של כחצי ק"ג למשקל של המחשב כולל הסוללה) - ניוד רב.

6. צורך באורך חיי סוללה / מחשב חסכוני בחשמל.

7. צריך מערכת הפעלה או שיש לך אחת.

חברות טובות: SONY, DELL, ASUS, HP , LG, GIGABYTE, LENOVO, ACER, TOSHIBA וישנן עוד.

כמעט כל הדגמים המצויים כיום בתפוצה רחבה הינם בעלי מעבד C2D בתדר של 2GHZ ומעלה.

לגבי הזיכרון, 2GB זה המינימום כיום, לגבי המהירות, תכלס היא לא משנה לך כלום, אלא אם אתה מתכנן OC על המכשיר המסכן.

קשיח 250 הפך למינימום ברוב המקרים, ככה שגם זה לא ממש שווה התיחסות.

אמרת לימודים, אם אתה מתכנן שהמחשב יהיה עליך ביום יום, איתך במוסד הלימודי, אז כדאי להצטייד במשהו קל יחסית, דגמי ה14.1" ומעלה הם פחות נוחים למקרה זה. ‎E310-M.CP8BE T4200 2.0GHz ‎ של LG יהיה טוב לצרכים כאלו.

מחשב 13.3" שוקל 2 ק"ג בערך כולל סוללה, מגיע עם כ.מסך חזק יחסית, ומעבד ביניים. בנוסף, מגיע עם שנתיים אחריות של ח.י שמנסיוני הם לא רעים כלל.

אם המחשב בפועל עתיד לשבת בבית (מחובר לחשמל) אז עדיף להתמקד בביצועים על פני ניידות וחיסכון:

‎RD510-S.AD34E P7450 2.13GHz - Free dos ‎ מגיע ללא מערכת הפעלה, אך עם מעבד חזק יותר וכ.מסך חזק מהותית עם מסך 15.4" סטנדרטי.

עם קצת חריגה קלילה מהתקציב יש: ‎Dell XPS 1330 NVS64‎ שמגיע עם 3 שנות אחריות של DELL ישראל, מעבד חזק יחסית, כ.מסך קצת מעל לבסיסי של אינטל, קליל במשקל פחות מ2 ק"ג מסך 13.3" עם סוללת 9 תאים. מדובר במחשב נייד מאד, חזק יחסית ועם אחריות ארוכה מדובר בדיל לא רע.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שלמרות שאמרת שהחברה לא משנה בחרת ב- LG יש סיבה או שסתם ....?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים