עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי הנוקיה N97: מקלדת וירטואלית, נגן מוזיקה, התאמה אישית של צלילים...

Featured Replies

פורסם

אוקי אני אנסה להעביר 2 אלבומים מהלהקה הזאת שזה מפצל לי אותה ונראה מה קורה... אני אדווח.

דרך אגב, נניח שעשיתי SYNC... איפה זה שומר לי את המוזיקה שהעברתי? (איפה בטלפון)

בכרטיס זיכרון תחת ספרייה MUSIC (בתור ברירת מחדל אם אני לא טועה) - אתה יכול להגדיר את זה לאיזה מקום בכרטיס זכרון שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה את זה בכרטיס זיכרון. זה גם לא נכנס בכרטיס זיכרון... בטלפון עצמו יש 32 ג'יגה (סה"כ... מקום פנוי קצת פחות כי התקנתי כמה דברים) אבל זה מספיק. איך אני אומר לו באיזה תיקיה לשמור את קבצי המוזיקה שהוא עשה להם SYNC?

פורסם

אני לא רוצה את זה בכרטיס זיכרון. זה גם לא נכנס בכרטיס זיכרון... בטלפון עצמו יש 32 ג'יגה (סה"כ... מקום פנוי קצת פחות כי התקנתי כמה דברים) אבל זה מספיק. איך אני אומר לו באיזה תיקיה לשמור את קבצי המוזיקה שהוא עשה להם SYNC?

תלחץ F4 לאפשרויות ושם תחת "Auto Transfer" כשהמכשיר מחובר למחשב.

פורסם
  • מחבר

טוב... אחרי עבודה ארוכה של הרבה שעות אני מעביר את כל השירים לטלפון... אני פשוט עושה TRANSFER TO N97 ... אין לי מושג איפה זה שומר את זה אבל אין הרבה אופציות כי בזיכרון של הטלפון (הם קוראים לזה PHONE MEMORY וMASS MEMORY) יש משהו כמו 30 MB זיכרון רק... אז זה בטוח מעביר לMASS MEMORY. אבל אין לי מושג לאיפה בדיוק בMASS MEMORY

פורסם

טוב... אחרי עבודה ארוכה של הרבה שעות אני מעביר את כל השירים לטלפון... אני פשוט עושה TRANSFER TO N97 ... אין לי מושג איפה זה שומר את זה אבל אין הרבה אופציות כי בזיכרון של הטלפון (הם קוראים לזה PHONE MEMORY וMASS MEMORY) יש משהו כמו 30 MB זיכרון רק... אז זה בטוח מעביר לMASS MEMORY. אבל אין לי מושג לאיפה בדיוק בMASS MEMORY

הסתדרת עם התגים ועם הפיכת השירים לצלצולים? הם מופיעים לך עכשיו?

לגבי איפה בזיכרון , תנסה לחפש בתוך "המחשב שלי" כשהטלפון מחובר או בPC SUITE יש סייר כזה של כל הקבצים...

פורסם
  • מחבר

את השירים ערכתי עם NOKIA MUSIC יש EDIT TRACK DETAILS... כמו שאמרתי לקח לי כמה שעות ארוכות לעשות את זה... הפיכת שירים לצלולים הסתדרתי... להתחיל לחפש עכשיו בכל התיקיות אין לי כוח... ניסיתי קצת ולא מצאתי.

קרה רק משהו מוזר... נכנסתי דרך המחשב שלי ומחקתי את כל השירים שהעברתי בצורת COPY PASTE... אבל מהנגן בטלפון הם לא נמחקו... כלומר שנכנסתי לנגן כל השירים עוד היו שם אבל הוא לא הצליח לנגן אותם... אני מבין מזה שהנגן זה פשוט מצביע לקובץ של השיר ואז שבאתי לנגן שיר המצביע הצביע לקובץ שלא היה שם אז הוא לא הצליח לנגן... בקיצר הייתי צריך למחוק ידנית מהנגן מוזיקה את כל השירים. זה היה מעצבן והיו לי עוד כל מיני בעיות קטנות עם העברת השירים וזה לקח לי את כל הבוקר (עכשיו תודה לאל זה מעביר כמו שצריך (אני מקווה). קיצר למה אם אני מוחק איזה קובץ בטלפון שקשור לנגן מוזיקה (למשל שיר) המצביע שלו לא נמחק גם? אפשר לשנות את זה? כי זה אומר שכל פעם שאני רוצה למחוק שיר אני צריך למחוק פעמיים (ואם יש רשימת שירים ארוכה זה סתם לוקח הרבה זמן).

אה ועוד משהו... הנגן מוזיקה מביא לי גם את כל הצלצולים שהורדתי... אפשר שהוא לא יעשה את זה ויציג לי רק את השירים??? זה פשוט מעצבן שאני משוטט בנגן מוזיקה וצריך לעבור דרך כל הצלצולים שיש לי...

פורסם

את השירים ערכתי עם NOKIA MUSIC יש EDIT TRACK DETAILS... כמו שאמרתי לקח לי כמה שעות ארוכות לעשות את זה... הפיכת שירים לצלולים הסתדרתי... להתחיל לחפש עכשיו בכל התיקיות אין לי כוח... ניסיתי קצת ולא מצאתי.

קרה רק משהו מוזר... נכנסתי דרך המחשב שלי ומחקתי את כל השירים שהעברתי בצורת COPY PASTE... אבל מהנגן בטלפון הם לא נמחקו... כלומר שנכנסתי לנגן כל השירים עוד היו שם אבל הוא לא הצליח לנגן אותם... אני מבין מזה שהנגן זה פשוט מצביע לקובץ של השיר ואז שבאתי לנגן שיר המצביע הצביע לקובץ שלא היה שם אז הוא לא הצליח לנגן... בקיצר הייתי צריך למחוק ידנית מהנגן מוזיקה את כל השירים. זה היה מעצבן והיו לי עוד כל מיני בעיות קטנות עם העברת השירים וזה לקח לי את כל הבוקר (עכשיו תודה לאל זה מעביר כמו שצריך (אני מקווה). קיצר למה אם אני מוחק איזה קובץ בטלפון שקשור לנגן מוזיקה (למשל שיר) המצביע שלו לא נמחק גם? אפשר לשנות את זה? כי זה אומר שכל פעם שאני רוצה למחוק שיר אני צריך למחוק פעמיים (ואם יש רשימת שירים ארוכה זה סתם לוקח הרבה זמן).

אה ועוד משהו... הנגן מוזיקה מביא לי גם את כל הצלצולים שהורדתי... אפשר שהוא לא יעשה את זה ויציג לי רק את השירים??? זה פשוט מעצבן שאני משוטט בנגן מוזיקה וצריך לעבור דרך כל הצלצולים שיש לי...

אין לך בנגן מוזיקה תחת אפשרויות--> "רענן ספריית מוזיקה" ?

לגבי הצלצולים , אני לא מכיר דרך "לסנן" אותם מהנגן

פורסם
  • מחבר

אההה הוא סורק מחדש רק אם אני אורמ לו רענן??? אני לא יכול לבדוק עכשיו כי זה מעביר מוזיקה והטלפון יתקע לי (ניסיתי קודם) אבל אחר כך אני אבדוק אם יש לי את האופציה לרענון (לפי מה שאני זוכר יש)...

פורסם

אההה הוא סורק מחדש רק אם אני אורמ לו רענן??? אני לא יכול לבדוק עכשיו כי זה מעביר מוזיקה והטלפון יתקע לי (ניסיתי קודם) אבל אחר כך אני אבדוק אם יש לי את האופציה לרענון (לפי מה שאני זוכר יש)...

אם אני לא טועה , ברענון הוא גם יסיר קובצי מוזיקה שלא קיימים וגם יוסיף חדשים אם קיימים (כאלה שלא הועברו באמצעות הNOKIA MUSIC)

פורסם
  • מחבר

נראה שהכל בסדר עכשיו... בואנ קווהשאני לא אצטרך לעשות מה שעשיתי שוב איי פעם :)

תודה רבה על העזרה.

פורסם

נראה שהכל בסדר עכשיו... בואנ קווהשאני לא אצטרך לעשות מה שעשיתי שוב איי פעם :)

תודה רבה על העזרה.

בכיף , בעקרון גם אם תמחוק את כל מה שיש לך במכשיר רק תצטרך להעביר מחדש את הקבצים מהNOKIA MUSIC או לחילופין , אם תפרמט את המחשב רק תצטרך להעתיק את השירים מהמכשיר למחשב...

פורסם
  • מחבר

אוקי יש לי כמה שאלות\בעיות חדשות:

1) שאלתי את זה כבר אבל לא קיבלתי תשובה... האם יצא בקרוב עדכון שבו נוקיה תחזיר את המקלדת הוירטואלית לN97??? זה ממש דחוף לי לדעת כי אני שוקל על להחליף את המקלדת הקשיחה אבל זה עולה הרבה כסף ואם נוקיה תחזיר את המקלדת הוירטואלית אז אין טעם להוציא את הכסף הזה.

2) לגבי גיבוי תוכן הטלפון עם OVI SUTIE. באחד המסכים אני יכול לסמן בV איזה תכנים אני רוצה לגבות על המחשב וביניהם יש USER FILES ON PHONE MEMORY או משהו דומה... שזה לפי מיטב הבנתי מגבה למשל ערכות נושא ומשחקים ותמונות וכל מיני דברים שהורדתי או הוספתי לטלפון שלא בא בתור ברירת מחדל... עכשיו יש לי על הטלפון משהו כמו 10 ג'יגה (אפילו יותר נראה לי) של מוזיקה. השאלה אם הגיבוי של הטלפון יעתיק לי למחשב גם את המוזיקה... כי זה עכשיו סתם יקח מלא זמן לגבות את כל המידע הזה וזה גם תופס מקום מיותר על המחשב. במידה וזה באמת מגבה גם את כל קבצי המוזיקה, איך אפשר לבטל את זה (שיעתיק רק קצבים כמו משחקים וערכות נושא ולא מוזיקה) או איך אפשר לבחור איזה תיקיות של מוזיקה הוא יגבה (למשל שיגבה רק צלצולים שהורדתי ולא את כל ה10 ג'יגה של שירים)

3) בעיות עם חיבור USB למחשב. לפני כמה ימים זה עבד מצויין ואתמול זה התחיל לעשות בעיות. המחשב פשוט לא מזהה את הטלפון לא משנה כמה פעמים חיברתי ולאיזה "שקע" USB... אבל זה לא משהו שלא קרה לי בעבר עם הטלפון היותר ישן שלי. עם הטלפון הישן יותר, אם חיכיתי יום זה עבד שוב. ניסיתי את זה עם הN97 אבל זה לא עובד. הקטע המוזר הוא זה: המחשב לא מזהה את הטלפון אבל לעומת זאת הטלפון מזהה שהוא מחובר למחשב כי הוא שאל אותי באיזה מצב חיבור לבחור וגם הוא נטען דרך הUSB. בנוסף שאני פותח את OVI SUITE זה אומר לי שהטלפון מחובר במצב שלא מתאים לOVI SUITE למרות שכן בחרתי בPC SUTIE (ראה לינק למטה) ושואל אותי אם אני רוצה לשנות. אני אומר לו "כן" ואז אחרי כמה זמן הוא נותן לי ERROR שהטלפון לא מחובר או משהו כזה.

ההודעה מOVI SUITE:

http://i31.tinypic.com/2mffbx0.jpg

מישהו יודע מה קורה פה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים