פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים אכן, זה גרע מהביצועים במשחקים אבל... ברינדור זה משמעותי עבורי.HT אף פעם לא גרם להתחממות יתר במעבד שלי, במיוחד שיש לי סטפינג C0.גם אצלי בD0 לא היה הבדל עם HT או בלעדיו , ביטלתי אותו כי רוב הזמן אני משחק...ולגבי הרינדור , זה בדיוק מה שרשמתי....
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים אכן, זה גרע מהביצועים במשחקים אבל... ברינדור זה משמעותי עבורי.HT אף פעם לא גרם להתחממות יתר במעבד שלי, במיוחד שיש לי סטפינג C0.כמה הבדל? והאם ניסית לבדוק במשחקים שאמורים לנצל ריבוי ליבות (GTA4,DMC4)?
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים כמה הבדל? והאם ניסית לבדוק במשחקים שאמורים לנצל ריבוי ליבות (GTA4,DMC4)?DMC4?? אתה רציני? המשחק רץ אצלי חלק על המחשב הישן עם פנטיום 4 , כמה כבר מעמיס הוא יכול להיות??GTA4 זה כבר משהו אחר...ורק לידע כללי , יש הבדל גדול בין ריבוי ליבות לבין ריבוי Threading (שכחתי את השם בעברית)הפיצול הזה ל8 threads דווקא יותר מפריע ממועיל (במשחקים) כי למשחק אין את היכולת לנצל את הHT
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים לא אמרתי שהוא משחק כבד, אמרתי שהוא מנצל ריבוי ליבות בצורה טובה (אאל"ט הכי טובה מכל המשחקים שנבדקו) - מישהו הביא קישורלזה. משחק שבנוי לעבוד בריבוי ליבות אמור(תיאורטית לפחות) להתייעל גם בHYPERTHREADING.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים לא אמרתי שהוא משחק כבד, אמרתי שהוא מנצל ריבוי ליבות בצורה טובה (אאל"ט הכי טובה מכל המשחקים שנבדקו) - מישהו הביא קישורלזה. משחק שבנוי לעבוד בריבוי ליבות אמור(תיאורטית לפחות) להתייעל גם בHYPERTHREADING.הקטע שזה לא ליבות אמיתיות , מעבד עם 8 ליבות אמיתיות (לדעתי) יתפקד יותר טוב ממעבד עם 4+HT למרות שאתה צודק , תיאורטית , זה אמור להיות דומה מאוד.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים הקטע שזה לא ליבות אמיתיות , מעבד עם 8 ליבות אמיתיות (לדעתי) יתפקד יותר טוב ממעבד עם 4+HT למרות שאתה צודק , תיאורטית , זה אמור להיות דומה מאוד.כמובן שמעבד עם 8 ליבות יתפקד טוב יותר ממעבד 4 עם HT. הנקודה היחידה שיכולה להוסיף ביצועים בHT היא ניצול גדול יותר של המעבד(אם תהליך יחיד היה משתמש ב80% מהליבה אז 2 תהליכים ינצלו כ98%).
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים כמובן שמעבד עם 8 ליבות יתפקד טוב יותר ממעבד 4 עם HT. הנקודה היחידה שיכולה להוסיף ביצועים בHT היא ניצול גדול יותר של המעבד(אם תהליך יחיד היה משתמש ב80% מהליבה אז 2 תהליכים ינצלו כ98%). זה טוב,יפה ונכון אבל אני די בטוח שבתכנות של המשחקים , HT לא נכנס להם בחשבון...
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים חברים, אתם פשוט הורסים את הדיון..את הוויכוח המיותר הזה לא פה..פותח התרד אלו הטמפ' עם הקירור סטוק וחום של היום..מעבר לקניה של קירור יעודי..אין לך ברירה..
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר אחרי פירוק נוסף ומריחה בשיטה אחרת (קו מרכזי) הטמפ' ירדו ל-45 ב-IDLE ו-80 ב- FULL LOAD.אני מבין שאלו טמפ' סבירות עבור קירור הסטוק. תודה רבה לכולם!
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים אחרי פירוק נוסף ומריחה בשיטה אחרת (קו מרכזי) הטמפ' ירדו ל-45 ב-IDLE ו-80 ב- FULL LOAD.אני מבין שאלו טמפ' סבירות עבור קירור הסטוק. תודה רבה לכולם!בהחלט סבירות לקירור סטוק.שמח שהכל הסתדר לך (סוף סוף)
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים http://www.geeks3d.com/public/jegx/200807/cpu-cooler-thermaltake-v1.jpgThermaltake V1 cpu cooler תקנה אותושמתי אותו על ה I7 שלי, אני נותן לו עיבודי גרפיקה של שעות והטמפרטורה תמיד סבירה מאורר מעולה. שווה כל שקל
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים BUNNY לא יודע מתי התעדכנת לאחרונה..אבל הV1 הוא ממש לא משתלם..בכל אופן..שפותח התרד ירצה המלצה..הוא יבקש אני מאמין..ונעזור לו בהתאם..
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים למה לא משתלם?אצלי במארז, המאורר שבתוך הV מהמתכת, מכוון ישר למאורר של המארז -> שמוציא אויר החוצה זה ממש יעיל. המערכת ובפרט המעבד מאוד מקוררת, ואני בחדר חם קומה שניה בבית מנורת 3 ספוטים זה חדר תנור. איזה אלטרנטיבות ויש ולמה הן יותר טובות ?
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים למה לא משתלם?אצלי במארז, המאורר שבתוך הV מהמתכת, מכוון ישר למאורר של המארז -> שמוציא אויר החוצה זה ממש יעיל. המערכת ובפרט המעבד מאוד מקוררת, ואני בחדר חם קומה שניה בבית מנורת 3 ספוטים זה חדר תנור. איזה אלטרנטיבות ויש ולמה הן יותר טובות ? מבחינת עלות\תועלת הוא לא משתלם!יש היום קירורים שנותנים ביצועים יותר טובים במחיר נמוך יותר (Mugen 2)...
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים עוד דרך להוריד את הטמפרטורה היא להגביל את ה vcore, או ליתר דיוק למצוא את ה vcore המינימלישישאיר את המעבד יציב - בין אם אתם ב oc או ב stock.כאשר ה vcore על auto בביוס אז במאמץ הוא יגיע בקירוב ל vid שזה ה voltage המקסימלי הדרוש למעבד במהירות סטוק. אצלי למשל הוא 1.256.אך קרוב לוודאי שהמעבד יתפקד גם עם voltage קטן ממנו.ביצעתי כמה נסיונות היום (עם oc ל 3.2Ghz, ללא מזגן - והיה חם היום בצהריים):vcore = 1.256idle temp = 44cload temp (5 min prime95) = 62cואז התחלתי להפחית בהדרגה את ה vcore בצעדים של 0.05v עד שהגעתי לvcore = 1.05idle temp = 41-42cload temp (5 min prime95) = 53-54cמיותר לציין שכדי לוודא יציבות באופן רציני יש צורך בהרבה יותר מכמה דקות וזה כולל בדיקות נוספות (יציבות זיכרונות וכו').
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.