עבור לתוכן

הבדלי ביצועים בין סדרת i7 ו-Quad במשחקים

Featured Replies

פורסם

איזו סדרה מומלצת כיום יותר למשחקים ? סדרת i7 או Quad ?

פורסם

איזו סדרה מומלצת כיום יותר למשחקים ? סדרת i7 או Quad ?

ברמת העיקרון הI7 מראה שיפור במשחקים לעומת מעבדי הQUAD.

אם זאת , השיפור כרגע אינו גדול במיוחד , לא כזה גדול שמצדיק קנייה של מערכת שיכולה לעלות כמה אלפי שקלים יותר ממערכת שתיתן ביצועים זהים המבוססת על QUAD.

פורסם

היי

אינטל E6300 או AMD PHNOM 2 550 , מספיק חזקים לרוב המשחקים של היום, בתנאי שיש לך כרטיס מסך 4770 או 4850 ,4870 , תקבל ביצועים מעולים .

לי לדוגמא יש מעבד ישן AMD3800 כפול , אבל עם כרטיס מסך 4850 ATI וקיבלתי עולם אחר בביצועים של המשחקים .

רוני

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

כרגע יש ברשותי מעבד - Intel Core 2 Duo E6400

אבל לאט לאט הוא מתיישן ואני בודק אפשרות לשדרוג ולא ידעתי על מה ללכת.

שאלה נוספת -

האם המעבד שלי מספיק לדעתכם למשחקים, ורק הכרטיס מסך שלי מגביל את המחשב ? (יש לי ATI X1950 PRO).

פורסם

יש לך6400 עם DS3

בקלות אתה יכול להגיע איתו ל3GHZ

למה לבזבז כסף , תנסה קצת OC

פורסם

שאלה נוספת -

האם המעבד שלי מספיק לדעתכם למשחקים, ורק הכרטיס מסך שלי מגביל את המחשב ? (יש לי ATI X1950 PRO).

כן הוא כנראה מגביל אותך. אם תחליף אותו לכרטיס MID RANGE אתה תראה שיפור גדול.

על איזה רזולוציה אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

יש לך מסך 19" ואני משחק בדרך כלל ברזולוציה של 1024X768 ובמקרה הכי קיצוני 1024X1280.

פורסם

כרגע לכרטיס מסך שלך [לפי המפרט] המעבד בסדר אבל אם תשדרג כרטיס - מסך תיהיה חייב מעבד אחר או לעשות לו OC .

ראה מפרט שלי המעבד מגביל את הכרטיס [יש משחקים שמעבד חזק יותר יתן שיפור של עד 15 FPS +/-]

פורסם

יש לך מסך 19" ואני משחק בדרך כלל ברזולוציה של 1024X768 ובמקרה הכי קיצוני 1024X1280.

ראשית- ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום

לעניין- אלו לא רזולוציות גבוהות, כדאי שתבצע אוברקלוק או שתשדרג גם את המעבד. אבל בהחלט כרטיס המסך חשוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים