עבור לתוכן

עזרה - ריבוי מסכי מחשב

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי מסך 22" סמסונג 2253BW ולאחרונה קניתי מסך 25.5 סמסונג T260HD. שניהם מחוברים למחשב ב DVI, הגדרתי אותם בלוח בקרה והכל בסדר, חוץ מבעיה אחת במסך הגדול.

אני לא יודע ממש איך להגדיר את זה אבל זה מעין מטושטש, כאילו שאתה מסתכל במשקפים לא מתאימים.

חיפשתי בלוח בקרה של NVIDIA אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות של המסך הזה לעומת 22 שאני כן יכול לשנות. איך ומה אני צריך לשנות כדי לראות טוב?

פורסם

במסך הגדול אתה אמור לבחור 1200X1920.

נסה לחבר אותו בנפרד.

פורסם
  • מחבר

שאני נכנס ללוח בקרה זה לא נותן לי לשנות את הרזולציה של ה 26. והרזלוציה המקסימלית לשינוי שם היא 1050X1680.

פורסם

אולי צריך להתקין לו דרייבר.

פורסם

נדמה לי שב-NVIDIA צריך להגדיר את הריבוי מסכים כ-DUAL VIEW ורק אז ניתן לשנות לכל אחד מהם בנפרד.

פורסם

אם לא היה לו מוגדר ריבוי צגים אז הוא גם לא היה רואה בשניהם אני מניח :D

פורסם

יש EXTENTED, CLONE ו-DUAL VIEW

רק ב-DUAL VIEW אפשר רזולוציות שונות

...

פורסם

yfital איך אני עושה שזה יהיה ?DUEL VIEW כי כרגע נראה לי שאצלי זה על CLONE אותו רזולוציה בשנייהם

פורסם

על CLONE אתה לא - כי אז היית רואה אותו דבר (אותה התמונה) בשני המסכים, אבל יכול להיות שאתה ב-EXTENDED

אם אני זוכר נכון תחת SET UP MULTIPLE DISPLAYS יש לך את האופציה

פורסם

אז כן ההיתי על CLONE כי ראיתי את אותה תמונה עכשיו יש לי שאלה אם אפשר שיראו בשני המסכים את אותה תצוגה רק ברזולוציות שונות כי בחלון אחד זה מראה לי EXPLORER ובשני את השולחן העבודה וזה די לא נוח לעבוד ככה

פורסם

לא שאני יודע, יש תוכנה לניהול של ריבוי מסכים אבל שכחתי את שמה, מישהו פה בטח יזכור - אייקון של שני מסכים ב-TRAY או משהו כזה...

ובכל מקרה, בשביל מה אתה עושה את זה? כי אם זה בשביל לראות סרטים על המסך השני, פשוט תגרור את התוכנה שאתה משתמש לצד, בשביל מה אתה צריך CLONE על 2?

פורסם

זה לא כזה קריטי פשוט זה יותר נוח מאשר כול פעם הלחליף רזולוציה תודה על העזרה

פורסם
  • מחבר

הדרייבר לא באמת עזר אבל שיניתי את זה למצב DUAL VIEW ועכשיו רואים טוב.

תודה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים