עבור לתוכן

מהי תוכנת האנטי וירוס הכי טובה היום?

Featured Replies

פורסם

AVG FREE. תוכנה מצויינת ופשוטה. לא לוקחת משאבים בכלל. מתעדכנת בתדירות גבוהה. יש לי אותה בערך 4 שנים והיא השמידה לי כל וירוס שהיה לי (חוץ מוירוס אחד קטלני שניטרל את התוכנה לגמרי).

פורסם

התוכנה הכי טובה יושבת בין האוזניים שלך.

יפה מאוד!

אני כבר שנתיים וקצת בלי אנטי וירוס. אני מוכן לחתום לך על חוזה בסך איזה סכום שתרצה שאין לי וירוסים על המחשב וגם לא היו במשך השנתיים האלה.

פיירוול לעומת זאת זה נושא אחר... לרוב האנשים לדעתי חובה שיהיה פיירוול בסיסי (ולא, הזה שבא עם XP אינו בסיסי אלא פגום. יש להבדיל בין השניים), שלא נדבר על אנשי הייטק וכו' שבכלל כדאי להם להישאר בצד הבטוח שבכל העסק הזה.

בכל מקרה, רק בשביל פותח הדיון, שעד כדי כך לא סומך על השכל שלו וצריך תוכנה שתדע לסנן את הורדות הפורנו, אני אמליץ ראשית כל על קספרסקי. במידה ואתה צריך פיתרון חינמי, אני יודע שAVG מעולה, אך בתחום החינמיות לדעתי רוב תוכנות האנטי-וירוס המובילות לא כל כך שונות זו מזו באיכות.

פורסם
  • מחבר

אם כבר חינמי, אז רק COMODO חבר'ה...

פורסם

יפה מאוד!

אני כבר שנתיים וקצת בלי אנטי וירוס. אני מוכן לחתום לך על חוזה בסך איזה סכום שתרצה שאין לי וירוסים על המחשב וגם לא היו במשך השנתיים האלה.

כנ"ל

פורסם

בסופו של דבר, כל תוכנות האנטי-וירוס עושות פחות או יותר את אותו הדבר.

בימינו, השיקולים היחידים שצריך לקחת זה:

-תדירות העידכונים. יש צורך שהתוכנה תתעדכן כמה שיותר מהר.

-צריכת משאבי מערכת. כמה שפחות יותר טוב.

-ידידותית. לא כזאת שתציק על כל פיפס.

זו דעתי האישית, ולכן כל אחד ימליץ בעצם על תוכנה אחרת. כי לכל אחד מתאימה אחרת.

בגלל זה אני עם ESET NOD32 [=

פורסם

אני משתמש ב- AVAST הנפלאה.

לאחרונה ניסיתי את התוכנה של מיקרוסופט שהיא הכי קלילה שפגשתי. מהיום היא ברירת המחדל שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים