פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים שלום לכולם קניתי לא מזמן רדון 9800 פרו והוא עבד לי פיצוץ עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וקיבלתי 5125 אם המפרט שלישזה בסדר לפי מה שהבנתי והיום סתם הפעלתי את הבנצמרק השני Battle of Proxyconוהוא פעל כמו שהיה לי את הגיפורס ובדקתי שום פילטרים לא עבדו ממש כלום זה מוזר הפעלתי כמה פעמים את הבנצמרק בבדיקה הזאות וזה כול הזמן על איזה 12 פריימים
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים נו, אז מה עושים?מבטלים פילטרים, בודקים אם VSYNC מכובה, ומכניסים למוח ש3DMARK היא תוכנה דפוקה...
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר כן אבל לא עבד לי שום פילטרים כלום ממש כלום ודרך אגב מזה ה-VSYNC ואיפה אני מבטל
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים אתה מקבל ביצועים נמוכים במשחקים??תוציאו כבר מהראש שכל התוכנות בנצ'מארק האלה באמת אומרות משהו. הם רק גורמות לכם לדאוג. כל הזמן שאלות: "הציון הזה בסדר??" כמו ילדים מסכנים.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר חברה אני יודע שהציון שלי בסדר אבל עכשיו אני סתם הפעלתי איזה באנצמרקבמקרה את הבנצמרקהשני שהוא פעל על מעל 30 fpsשעכשיו הוא פועל לי 10 או 12 וזה גם במשחקים יש לי ירידה משמעותית
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים זה יוריד לך בביצועים וזה יגרום לבעיות עם חלק מהמשחקיםפשוט תמחק את הקיימים ותתקין מחדש 3.6
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר אחי לא מחקתי אבל עשיתי ריסט והפלא ופלא הכול חזר להיות תקין הבאנצמראק הכול מזה הדבר הזהממזה יכול להיות בגלל שהמחשב היה פתוח יותר 24 שעות
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים פעם הבאה, לפני שאתה מטריד את כולם, תעשה את הצעדים המינימאליים לבדיקה של תקינות.אם יש לך 256MB אז זה מאוד הגיוני. אם יש לך 512 זה קצת פחות הגיוני אבל עדיין מאוד אפשרי
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר ולמה מטריד אני לא מבין אז אני שואל לא הבנתי על איזה זיכרון אתה מדבר של הכרטיס אז יש לי רק 128
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים אני מדבר על זיכרון פיזי. של כל המחשב.אם יש לך 256 אז אחרי כמה שעות עבודה המחשב יהיה מאוד איטי... אם יש לך 512 אז זה יקח לו יותר זמן אבל אחרי זמן מסויים הוא גם יעבוד יותר לאט.ואני מתכוון שאם יש לך בעיה שכל מה שצריך לעשות בשביל לפתור אותה זה להפעיל מחדש את המחשב אבל אתה בכל זאת פותח תראד חדש בפורום, אתה מטריד סתם בלי סיבה.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר אחי אני לא ידעתי את זה זה ממש מוזר אני לא שמעתי את זה בשום מקוםויש לי 384ddr כמה זמן זה אמור להחזיק מעמד אם הביצועים טובים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.