פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים המסך שקט אבל כשאני פותח את uTorrent למסך מלא הוא עושה מן צפצוף רציף וגבוה (תדר גבוה שכנראה רוב האנשים לא שומעים, בינתיים מבדיקות שלי 2 שמעו אותו ו2 לא)השאלה אם יש משהו לעשות בשביל למנוע אותו.. כי הוא די מציק בעיקר בסביבה שקטה
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים היי,נראה לי זו בעיה במסך. זה לא רק עם התוכנה הנל נכון? אם תפתח צייר למסך מלא זה גם יעשה את זה נכון?תבדוק את הגדרות ה HZ של המסך אם זה מסך דק אז זה צריך להיות 60 HZ או שתבדוק לפי הגדרות היצרן.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר בינתיים רק בתוכנה הזו.. בדקתי את הצייר וזה לא קורה, המסך מוגדר על 60HZ
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר ניסיתי להחליף פורפילים למסך ולשחק עם עוד כל מיני אפשרויות ושמתי לב שזה קורה רק ברזולוציה המלאה של המסך (1920X1200) בשאר הרזולוציות זה לא קורה
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים אם אתה סתם פותח חלון לבן מלא?... אני משער שאתה גם אמור לשמוע את הצפצוף הזה.הדבר עשוי להעיד על בעיה בספק הכח של המסך ורצוי לממש אחריות.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים תעשה פרינט סקרין לUTORRENT שמור כתמונה והצג אותה על מסך מלא, ספר מה קורה.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים מחבר פתחתי חלון לבן בצייר ולא היה צפצוף..NoAmNעשיתי PRINT SCREEN והדבקתי בצייר והיה את אותו צפצוף בדיוק. מה זה אומר?שוב אני אומר זה קורה רק בתצוגה של יוטורנט ורק ברזולוציה 1900X1200
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.