פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר אני לא בoc אבל אני מדבר על הטמפ' של הלוח אם לא של המעבד...האם זה בסדר לילה שלם שהוא הייה ב42 או 43 מעלות באיידל? תודה
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אם הוא לא בOC, אתה יכול להיות בטוח שהוא לא יקרוס מטמפ' כזו..זה רלוונטי גם ללוח.למרות שהטמפ' גבוהה אך אם הכל בדיפולט אין סיבה לקריסה.
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אם אתה מודע לבעייה (הזמנית , אני מקווה ;D ) אתה יכול לישון בשקט ..הטמפ' לא תגרום לנזק למחשב או לאחד מרכיביו .
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר אוקיי תודה רבה לכולם והיא זמנית אל תדאגה בימים הקרובים אני מתכנן פרוקייט לקירור הצי'פסט הלוהט של giga-lamers
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אין שום בעיה....המחשב שלי דולק רצוף בערך שנה (חוץ מכמה REBOOT-ים לעידכוני WINDOWS), והיום התברר לישטמפרטורת הלוח היא 52 מעלות בעבודה רגילה (=גלישה באינטרנט).אגב, אם אני מדליק את המזגן (שנמצא חצי מטר מאחורי המחשב), הטמפרטורה יורדת ב-20 מעלות....8-)
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר חחחח יש לי חבר שאבא שלו באמת עובד בחברת החשמל ויש לו מזגן ליד המשב הצרה היא שהוא לא משתמש בו sucker
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.