עבור לתוכן

מחפש המלצה למכשיר ברשת פלאפון.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לשדרג את הפלאפון שלי לאחד מתקדם, מכיוון שהפלאפון שאני איתו עכשיו הוא כ"כ גרוע מכדי לציין אותו. אני רק אגיד שהוא מתקופת חברת Esc.

בקיצור, אני מחפש המלצה על פלאפון טוב, שיתאים לרשת החדשה של פלאפון. (לא חייב אחד שפלאפון מוכרת, אלא שיתאים לרשת החדשה שלה בלי בעיות)

כעיקרון אני מאוד חושק באייפון 3gs, אך אין לי אפשרות להביא אותו מחו"ל. (המחירים שדורשים בחנויות הפרטיות בארץ הוא לדעתי מוגזם).

התקציב שלי לפלאפון כזה הוא גג בסביבות ה-3,3.5k וגם זה בהגזמה.

לכן אני מחפש אלטרנטיבה אחרת.

אני דורש מהפלאפון שלי כמובן שיחות, ממשק נוח, מוסיקה מידי פעם,אולי גם משחקים נחמדים להעביר את הזמן והעיקר שלא יהיה כבד ועבה בכיס.

אשמח לעזרה שלכם בנושא, כרגע לא החלטתי אם לחכות עד שיגיע האייפון לפלאפון, למרות שגם אז הוא בטח יעלה מאוד יקר בשבילי.

תודה לעוזרים :)

פורסם

אם תחפש טוב תוכל למצוא אייפון 3GS מארה"ב חדש ב3700.

אני לא מדבר על זאפ, תסתובב בפורומים (IPHONES.co.il, ipsf.co.il) יש שם אנשים שמוכרים אייפונים במחירים יותר נורמליים..

פורסם
  • מחבר

אייפון מארה"ב אני לא מחפש, אם אני אקנה זה יהיה רק SIMFREE, כי אני לא רוצה להסתבך עם פריצות למיניהם.

הסתכלתי קצת באתרים שאמרת ומציאות אין שם ממש.

אני חושב כרגע על ה-N97, איך הוא?

יש עוד המלצות?

פורסם

אין טעם לקנות SF זה ממש טעות לדעתי..

בזבוז כסף!!

כי בכל מקרה אתה פורץ את המכשיר שיעבוד עם משחקים ותוכנות פרוצים (שלא צריך לקנות)

ובכל מקרה אתה מתקין סידייה שזה סוג של פריצה אז זה לא משנה אם אתה פורץ 5 דקות או 10 דקות (זה לוקח יותר רק לצורך הדגמה)..

וזה ממש קל לפרוץ את המכשיר לא צריך לפחד כל אחד יכול לפרוץ את המכשיר ע"י מדריך..

פורסם
  • מחבר

החלטתי שאני לא מתכוון לקנות מאנשים, אלא רק מחנויות פרטיות או מהמפעילה.

אז אני עדיין פתוח להצעות על מכשירים, כשאם הקנייה תתעכב ויהיה לי מחיר טוב לאייפון בחנות פרטית/מפעילה, אז הוא בעדיפות ראשונה.

תודה :)

פורסם

החלטתי שאני לא מתכוון לקנות מאנשים, אלא רק מחנויות פרטיות או מהמפעילה.

אז אני עדיין פתוח להצעות על מכשירים, כשאם הקנייה תתעכב ויהיה לי מחיר טוב לאייפון בחנות פרטית/מפעילה, אז הוא בעדיפות ראשונה.

תודה :)

אתה טועה בגדול!

זה מה שאני חשבתי קניתי מחנות פרטית ולא מאדם פרטי.

החנות הפרטית לא נתנה לי את החשבונית של אפל העולמית החנות הפרטית כאילו נותנת אחריות אבל בתכל'ס האחריות שלה שווה לתחת...

לעומת זאת אם אתה קונה מאדם פרטי אתה מקבל את החשבונית קניה מאפל העולמית כך שאתה רואה מתי המכשיר נקנה ואז כשהאייפון ישווק בישראל אם לא תעבור שנה אז אתה תקבל אחריות מIDIGITAL שזה הרבה יותר שווה מכל אחריות של כל חנות פרטית.

כך שבמקומך הייתי קונה אצל אדם פרטי שזה גם יותר זול וגם הרבה יותר שווה מכל הבחינות

פורסם

ה N97 גדול מדי לדעתי, והאם אתה באמת צריך מקלדת מלאה בנוסף למסך מגע?

אני לא מת על מכשירים עם מסך מגע להוציא את האייפון. ניסיתי את האומניה של סמסונג והוא היה מאוד מבאס. גם קשה להשתמש במסך מגע שלו וגם יש דיליי מטורף.

לעומתו הסמסונג סול דווקא היה דיי נחמד לדעתי. תבדוק מבצעים בפלאפון, ואם אתה מדבר הרבה אז כדאי לך לקנות מהמפעילה ולא מחנות פרטית (המחיר מתקזז במחיר השיחות)

כמה בערך יוצא לך לשלם בחודש חשבון פלאפון?

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא מדבר הרבה לכן אני לא אוכל לנצל את ה"זיכויים" שמקבלים בפלאפון על המכשירים. (גג בין 50 ש"ח ל-100 ש"ח)

גם אני חושש מממשקי המגע שהם לא של האייפון (יש לי אייפוד טאץ' לכן יש לי ניסיון איתו) אבל לצערי האייפון דיי יקר וזו השקעה די גדולה בשבילי בשביל מכשיר סלולרי.

לפי הנתונים של הגודל, ה-N97 לא יותר גדול פיזית מהאייפון 3GS, הם דיי דומים למעשה.

אז אם אני מקבל גם מקלדת בתוך המכשיר, שזה יכול להיות יותר נוח, זה לא כ"כ משנה לי.

פורסם

הN97 כן יותר גדול..

גם הרבה יותר רחב הרבה יותר כבד וגם יותר ארוך ורחב

פורסם

יותר ארוך לא יותר רחב והוא כבד מהאייפון ב 15 גרם

פורסם

סליחה לא רחב עבה...

עריכה: וואלה כל המקלדת זה רק 15 גרם? נראה הרבה יותר..

פורסם
  • מחבר

שמעו שניהם דיי באותו גודל על פי הנתונים בויקיפדיה,

אולי המשקל של ה-N97 קצת יותר גדול, אבל אפשר לחשוב מזה הבדל של 15 גרם.

אז כרגע אני נוטה אליו מה אתם אומרים?

פורסם

תשמע אולי הוא לא המכשיר הכי טוב בשוק אבל לא הייתי מהסס לקנות אותו כי הוא אחלה ויכול לשרת אותי מעולה בשנתיים הבאות

(גם אני לפני קניה )

פורסם

שמעתי הרבה בעיות וטענות באינטרנט על המכשיר...

ובכל זאת היום יש מערכת הפעלה אנדריוד כך שסימביאן זה די ישן יחסית...

פורסם

הייתי מעדיף אנדרואיד או WEB OS אבל כל המכשירים עם מ"ה ההאלה מכוערים וממש לא לטעמי

הזמן הזה לא משהו לקניית מכשיר כי אוטוטו יהיה מכשירים עם מ"ה האלה שפשוט יעיפו לעזאזל את כל המתחרים שלהם

אבל אין לי סבלנות לחכות וה 97 מספיק לי אני לא צריך יותר מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים