עבור לתוכן

עזרה בבקשה על רדיאון 9800NP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

1) החלפתי אתמול ת'כרטיס מסך שהיה לי ( רדיאון 9500 פרו ) וקניתי 9800NP השאלה היא האם מהירות השעון והזכרונות שלי

נכונים לאותו הכרטיס - CORE - 324 , MEMORY - 290.25 ??

2) גם בכרטיס הקודם שלי וגם בזה כאשר המערכת עולה ( WINDOWS XP ) יש הבהובים כאלה שחורים לכמה שניות עד שהוא מסנכרן

את עצמו או משהו כזה וזה נעלם.. אותו הדבר קורה גם כאשר עושים מאפיינים בכרטיס מסך.. האם זה בסדר וקורה לכולם או שיש אצלי בעייה?

3) התוצאות שקיבלתי ב 3D מארק 2001SE ו 2003 V.330 הם :12126 ל 2001 ו 4670 ל 2003 האם זה סביר? כי לפי מה

שקראתי מכם וגם באתרים שעשו מבחנים הוא אמור להשיג תוצאות דומות ל רדיאון 9700 פרו ונראה לי שהתוצאות שלי נמוכות מדי לא??

4) האם מישהו שמע או יודע שכרטיסי המסך של רדיאון עושים בעיות עם צ'יפסט של SIS 648 בלוחות של ASUS ?? יצא לי לשמוע ולקרוא

שיש איזשהי בעייה של אי תאימות בלוחות האלה עם הכרטיסים הללו אולי בגלל זה התוצאות שלי נמוכות ויש לי הפרעות של תצוגה קצת?

אם מישהו פה יודע ויש לו כרטיס דומה עם לוח דומה אשמח אם הוא יתקן אותי...

נ.ב - המערכת שלי היא : פנטיום 4 2.40 - 533 באס עם זיכרונות 512 MB DDR 333 של KINGSTONE, לוח ASUS P4S8X

ומערכת הפעלה WINDOWS XP - SP1

תודה לכל העוזרים.

פורסם

1)כן

2)כן

3)תבדוק בORB

4)לא...

פורסם

Your 3Dmark scores are low.

Check you have drivers properly installed and that you didn't run the test with AA or AF on, also check you don't have Vsync on. I suppose you ran 3Dmark with the default options?

פורסם
  • מחבר

ארמגדון ,

אני גם חושב שהתוצאות שלי נמוכות... זה קצת מטריד אותי .

לגבי הדברים שציינת אני בדקתי שאני לא על AA AF אלא בדיפולט של הדריוורים שזה אומר הכל על X2 והדריוורים שלי הם 3.6

דבר נוסף אני לא יודע מזה על VSYNC הזה שאתה מציין כי אני תקוע עם גירסה שהיא עברית ואני לא סובל את זה.. אם תוכל לשלוח

לי לינק לקובץ או משהו שאני יוכל לשנות את כל האופציות בכרטיס מסך לאנגלית אני מאוד אשמח.

וכמובן בשתי הבדיקות של 3D עשיתי על דיפולט שזה אומר ללא AA AF וכל הקשור בזה..

אני נוטה לחשוב שזה אולי קשור לחומרה מסביב אצלי.. הלוח שלי יכול להיות מאיט את הביצועים ?! או הזכרונות .. אני באמת לא יודע איך לפתור

את זה כי גם עשיתי פורמט למערכת כך שאין קשר שזה התנגשות של דרייווירים או משהו כזה..

אשמח לשמוע תגובות שאולי יכולות לעזור לי

תודה.

פורסם

התוצאה שלך נראית סבירה, לא הכי גבוהה אבל גם לא נוראית. באמת תבדוק את המעמד שלך ביחס לאנשים בעלי מחשב זהה בORB.

אני לא מכיר את הדרייברים של ATI כי אין לי כרטיס שלהם כאשר אמרת שהכל על 2X התכוונת לAA וAF? כי אם כן מצב ברירת המחדל הוא שום דבר

פורסם
  • מחבר

האמת היא שאני לא יודע מה זה המצב ברירת מחדל שלו? כאשר אני לוחץ ברירת מחדל הסמן נימצא על X2 ולמעלה הסמן על מאוזן.

יכול להיות שאם אני אשים את כל המצבים על ביצועים אני אגיע לתוצאות הרצויות אבל זה לא מה שאני הבנתי שאנשים פה עושים..

יש פה אנשים עם מפרט חלש יותר משלי כמו AMD 1800 שמוציאים עם 9700 פרו 15000 זה לא מובן לי העניין הזה?!

יכול להיות שהתוצאה שלהם היא בגלל שהם בדקו על ביצועים ולא מאוזן באופציות או שהתוכנה הזו (שניהם ) דפוקות ולא אמינות.

אבל לא נורא .. שאלה יהיו הצרות שלי (-:

אם למישהו יש עדיין רעיון איך אוכל לשפר ת'מצב אני אשמח.

נ.ב - שכחתי עוד דבר קטן.. אם אין לי את גירסת הפרו של 2001 ואני לא רשום של ב REGISTER יכול להיות שזה גורם לתוצאה הלא הגיונית הזו??

או שאולי יש לי גירסה לא טובה .. מה שמצחיק הוא שדווקא ב 2003 הציון נשמע לי סביר בהחלט ( 4670 ) למפרט שלי זה בסדר.. אבל ב 2001

נראה לי שאני צריך להגיע לפחות ל - 14000 .

אני דווקא מתמקד ב 2001 כי שמעתי מכולם שהיא היותר אמינה בתוצאות שלה מאשר 2003 לכן אני מופתע מהציון , מפני שברדיאון הקודם שלי

9500 פרו קיבלתי 11000 נק' זה לא הגיוני שיהיה שיפור של 1000 נק'..?!

תודה אנשים.

פורסם

אולי יש רדיון 9800 SE?

זה עם ה 4 צינורות עיבוד

פורסם

תפסיקו להתייחס כל הזמן לציונים ב3DMARK... הם לא משקפים את המציאות

תשוו ביצועים במשחקים

פורסם

אולי יש רדיון 9800 SE?

זה עם ה 4 צינורות עיבוד

זה גם אופציה לביצועים נחותים יותר. בדוק בDevice manager איך נקרא הכרטיס או פיזית על המדבקה שלו אם אתה יכול. בקשר להגדרות בדרייברים עליך לעשות כמו שמוסבר בדיון המקביל הנ"ל (הלינק לתמונה לא יפעל, צריך להעתיק אותו ולפתוח בדפדן חדש)

פורסם
  • מחבר

על גב הכרטיס במדבקה הלבנה רשום radeon 9800 128 mb ולא משהו שקשור ל SE .

גם ב Device Manager רשום אותו דבר 9800 בלבד בלי שום תוספת של SE.

ובפתיחת התרד רשמתי את מהירות הליבה והזכרונות ואמרו לי שזה מתאים לרדיאון 9800 NP ככה שאני מאמין לפני הדברים הנ"ל שיש לי NP

אני עדיין לא הבנתי איך נראית האופצייה של ה Vsync הזו במאפיינים של הכרטיס בגירסה העברית . באיזו לשונית היא נמצאת ? ואיך צריך

להגדיר אותה?

פורסם

VSYNC=סנכרון וירטואלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים