עבור לתוכן

HD4870 - של מי עדיף? Palit/Gigabyte

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין 2 כרטיסי המסך שבכותרת, הם עולים בערך אותו דבר אבל של Gigabyte תומך ב-CrossFire

אז אני לא יודע מה כדאי...

אולי מפרט יעזור, אז אני רושם אותו לכל מקרה (לפני קנייה):

מעבד:

AMD PHENOM II X3 720

לוח אם:

GIGABYTE GA-MA78GM-US2H

דיסק קשיח:

SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ

זיכרון:

G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT

מארז:

RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176

ספק כוח:

כנראה SEASONIC S12II 500W BRONZE

פורסם

זה לא ממש משנה כי הלוח אם שלך לא תומך Crossfire ממילא..

לך על הזול מביניהם , אלא אם אתה מתכנן בעתיד לעשות מערך Crossfire (שתצטרך לקנות בשבילו לוח אם חדש שתומך בכך)..

פורסם

1. אתה יכול להביא לינק לכרטיס של PALIT? מי אמר שאין לו תמיכה בCF?! לhttp://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=969 יש.

2. ברר היטב את תנאי האחריות של PALIT, עכשיו כאשר הפסיקו לייצר את הכרטיסים, פירוש הדבר שכרטיס לא תקין יוחלף בכרטיס שווה ערך, ברר מול החנות שבה אתה קונה את התנאים.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שכבר לא מייצרים אותו ומוכן לקחת את הסיכון שיחליפו לי אותו בכרטיס שווה ערך.

עכשיו שאני יודע ש-2 הכרטיסים תומכים ב-CF, זה של Palit עדיף, נכון?

לגבי הלוח אם, משתלם להוסיף כסף ובעתיד להוסיף אולי עוד כרטיס לא? ועוד שאלה, חייב 2 כרטיסים מאותו סוג בדיוק כדי לעשות מערך כרטיסים?

שכן, אם חייב, אז ה-palit נפסל כי אני לא יוכל לקנות אותו בעתיד...

תודה

פורסם

זה לא באמת משנה אם הכרטיס תומך ב-CF או לא, מכיוון שמערך של כרטיסים כאלה את תצטרך רק במשחקים כבדים במיוחד, או לחליפין ברזולוציות של מסכי 30" ומעלה שאני מאמין שאין לך. חוץ מזה, עוד מעט יוצאים כרטיסי DX11, אז בכלל לא משתלם עכשיו מערך כרטיסים. קנה את הכרטיס, ושדרג עוד כמה חודשים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן להשתמש במערך של כרטיסים כרגע, אבל חושב על אפשרות לשידרוג בעתיד...

הרי אם ייצאו בקרוב כרטיסי DX11 אז אני מניח שהמחירים של הכרטיסים יירדו עד הזמן שאני ארצה/אצטרך לשדרג ואז זה ייצא לי משתלם יותר מאשר להחליף את הכרטיס לגמרי, לא?

אגב, ב-overview של הלוח אם מהמפרט שלי רשום שהוא תומך ב-CF. אם אני מתבלבל או לא מבין נכון, תקנו אותי בבקשה.

פורסם

א. יש משהו במה שאתה אומר, רק שעד מהרה יצאו גם כרטיסים זולים שמבוססים על החזקים יותר שתומכים ב-DX11. למעשה, אני בטוח שלפחות אלו של ATI יהיו כאלה, הם למדו כמו שצריך את השיעור מההשקה המאוד מוצלחת של ה-HD 48X0. חברה אולי נראית טוב בזכות ספינת הדגל, אבל אלו הכרטיסים הזולים יותר שמוכרים, ונותנים לחברה את הגב הכלכלי.

ב. אנחנו מבררים באותו מקום שאתה מברר - אם זה מאתר החברה, ואתה בטוח ב-100% שלא טעית בשם הדגם, אתה לא טועה. רק תברר כמה נתיבי PCI-E הכרטיס יקבל ברגע שמחוברים שניים, ליתר ביטחון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים