עבור לתוכן

צריך עיצה לגבי קניית רמקולים

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מחפש זוג רמקולים פשוטים למחשב.

הדרישות:

1. לא חייב להיות 2.1 , אני לא אוהב על הרבה בס אם יש משהו איכותי ללא SUB כך שהמחיר יותר זול מבחינתי זה מעולה.

2. לא צריך עוצמה גבוהה במיוחד .

3. חשוב מאוד שטווח התדרים יהיה גדול ושישמעו תדרים נמוכים או גבוהים בצורה חדה וברורה.

4. אני מאזין הרבה ל-DREAM THEATER.

5. משחק במשחקים , איכות הסאונד במשחקים לא חשובה במיוחד.

6. 100-200 ש"ח , עדיפות לכיוון ה-100 (אימרו לי אם אני חיי בסרט בקשר למחיר)

האם הדגם הבא של ALTEC LANCING יעשה את העבודה?

BXR1121, 2.1

פורסם

נראה לי ששכחת 0 אחד בתקציב (מצד ימין) או שהתבלבת לגמריי עם הדרישות.

אם אתה בן אדם שמאזין לדרימטיאטר (ואני לא חובב גדול שלהם) תן קצת כבוד לעיקרון המוזיקלי שעומד מאחוריהם ותשקיע לפחות 390 שקל לדגם:

VS4121. אפשרי גם דגם אחד למטה שהוא לא נשמע הכי גרוע אבל איכות הבנייה שלו קצת בעייתית.

zefdhgfl.jpg

בכל מקרה, סאונד שנשמע סביר ב 200 או 300 ש"ח כנראה גורר איתו פשרות באיכות הבנייה והחומרים ואז יש צפי לתקלות, דבר שבסוף עולה לך יותר ככה שהחיסכון לא תמיד משתלם פה. את הזוג רמקולים הראשונים שלי קניתי ב1800 ש"ח (ללא מגבר) והם החזיקו בכייף יותר מ 10 שנים. הרמקולים הבאים כבר היו פי 2 במחיר, ועדיין יש שאיפה ליותר :) (שלא לדבר על זה שההגברה עולה יותר מהרמקולים). רמקולים זולים של חברה טובה כמו ALTEC ראיתי כבר חוזרים לאחריות אחרי שבועיים (וזול זה 300 ש"ח).

יש חוק טבע שאומר שסאונד עולה כסף, לא תצליח בחיים להשיג משהו נורמאלי בגרושים.

בכל מקרה היתי ממליץ לך לנסות לשמוע ולכוון יותר לאיזור ה 300 עד 500 ש"ח אם משהו שקשור לאיכות חשוב לך (וכנראה כן לפי המוזיקה שאתה מאזין ורוצה פשוט להרוס אותה לגמריי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים