פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים שלום, אני מנסה להתקין את הדרייבר למצלמה ומתקבלת מסך השגיאה הזאת ניסיתי להתקין במחשב הוירטואלי וזה עבר ללא בעיות, אני אשמח אפילו לאיזה רעיון או קצה חוט תודה לכל העוזרים!! אני כבר משתגע פה!!!
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים אני התקנתי היום את התוכנה ולא היו לי בעיות בכלל (המצלמה בדרך, רק בדקתי את ההתקנה).אני אכתוב כמה דברים שאולי יראו לך מפגרים אבל בכל זאת:- לדאוג לגירסת תוכנה שמתאימה לגירסת הווינדוס שלך- צורת ההתקנה: התקנת התוכנה חיבור פיזי של המצלמה למחשב רק כאשר תתבקש לעשות כן לעקוב אחר ההוראות שעל המסךתוכנת התקנה נמצאת כאן, כאשר צריך לבחור את הגירסה המתאימה: http://www.microsoft.com/hardware/download/download.aspx?category=ICE תוכל גם לברר פרטים מול מיקרוסופט עצמם.
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים מחבר כן אבל מה שמדאיג אותי זה כמו שכתבתי למעלה שעל המחשב הוירטואלי הוא התקין חלק וגם אצל אחי(למרות שאין לו מצלמה..)הוא התקין בלי בעיות.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים קרה לי אותו סרט עם VX1000 הפתרון הראשון היה להתקין דרייברים מהדיסק והשני - הדרייברים החדשים עבדו רק אחרי שהחלפתי מערכת הפעלה
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר כן..הדרייבר מהדיסק עובד לי אבל בדרייברים החדשים יש יותר אפקטים ויותר אפשרויות..ולמה אתה מתכוון למערכת הפעלה אחרת? אתה מתכוון לויסטה או פשוט לעשות פירמוט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.