עבור לתוכן

בית קברות לאוזניות, והאוזניות החדשות שלי

Featured Replies

פורסם

במזל טוב, קיבלתי היום את האוזניות החדשות שלי (סנהסייזר HD497) והחלטתי לצלם גם את ה"בית קברות" שלי לאוזניות, זהירות אוהבי סוני במיוחד, המראות שתראו עלולים להיות קשים:

הסנהסייזר כרגע בברייק אין, ביקורת למי שירצה עוד מספר ימים

לגלריה

פורסם

רשע היית צריך לקנות את הסוני 71 בשביל לתת לי ביקורת!

בכל אופן תתחדש אבל לשמחתי בקרוב יהיו לי אזניות איכותיות לא פחות :) קוס KSC 35 שזכו לא פעם לתואר האזניות האיכותיות ביותר במתחת ל50 דולר ואפילו במתחת ל100....

פורסם

בכל אופן תתחדש אבל לשמחתי בקרוב יהיו לי אזניות איכותיות לא פחות :) קוס KSC 35 שזכו לא פעם לתואר האזניות האיכותיות ביותר במתחת ל50 דולר ואפילו במתחת ל100....

8) ;):)

----

sweeeeeet ;D

תתחדש ! 8)

פורסם

אם לא נתייחס למותג (למרות שהוא לא מוכר לי) הן נראו ממש לא איכותיות. כאילו הן עשויות מפלסטיק כסוף וזול. אבל זה רק המראה. לא כתבת איך האיכות שמיעה.

פורסם

סלח לי אבל קצת עשית צחוק מעצמך...

סנהייסר, אחת החברות המובילות בעולם לאזניות. (לא זאת לא סוני ולא איוה....החברות הטובות הן סנהייסר, גרדו, קוס ויש עוד לא מעט....)

פורסם
  • מחבר

אם לא נתייחס למותג (למרות שהוא לא מוכר לי) הן נראו ממש לא איכותיות. כאילו הן עשויות מפלסטיק כסוף וזול. אבל זה רק המראה. לא כתבת איך האיכות שמיעה.

:lol:

אדיררררר

האיכות שמיעה? אין מריחות וצביעה של הצליל, הבאס חלש במעט אבל הוא ייפתח מעט אחרי הברייק אין.

פורסם

אנחנו צריכים לפתוח אגודה של 497 ...

פורסם

סנהייסר חברה גדולה גם למיקרופונים ולא רק לאוזניות

אבל בעצם זה אותו הדבר רק הפוך

פורסם
  • מחבר

אנחנו צריכים לפתוח אגודה של 497 ...

בטח, כל השני אנשים שיש להם אותן (לי ולך :P) ורק אחד מאיתנו שילם עליהן נכון פבלו?

פורסם
  • מחבר

סלח לי אבל קצת עשית צחוק מעצמך...

סנהייסר, אחת החברות המובילות בעולם לאזניות. (לא זאת לא סוני ולא איוה....החברות הטובות הן סנהייסר, גרדו, קוס ויש עוד לא מעט....)

אגב רום, סוני כן נחשבת לאחת החברות הטובות, בדגמים היקרים.

הדגמים הזולים שלה מחורבנים משו מדהים.

ראה ערך R-10 או CD3000, שניהן זוגות מדהימים.

פורסם

מן הסתם....

פשוט סלח לי אבל אני לא משייך את האזניות ההן כאזניות אלא מערכות שמע מורכבות קומפקטיות :)

יש גם את הV6 שטובות ובכלל עוד כמה מאד נחמדות של סוני אבל שוב דיברנו פה על אזור הביניים. שם קוס וסנהייסר מובילים לדעתי, גם גרדו עם ה40 וה60 טובים.

פורסם

אני רוצה חוות דעת על Sony MDR510 עם מישהו שמע...

כרגע אני עם MDR CD270 מקצועיות לא פחות שומעים נהדר וגם נוחות מעולה.

פורסם

סקורפי - אל תצפה לשינוי מהותי בבאסים (אם בכלל) , כדאי שתתרגל למה שיש , אני מאמין שזה מספיק טוב ואפילו יותר ממספיק טוב. סה"כ אלו אזניות של 50 דולר , סנההייזרים מגיעים לכמה אלפיי דולרים לזוג אוזניות , תאמין לי שהם לא החביאו את כל "סודות האיכות" שלהם בדגם של 50 דולר :)

פורסם

plantronics audio90\dsp500 ownz you all

actually its the same model just that the dsp500 has built in sb and connect to usb

and audio 90 to a sound card,

i have the audio 90, fucking rox headset

פורסם
  • מחבר

האמת, שעכשיו אחרי 50 שעות של הרצה, האוזניות נשמעות כמעט לגמרי שונה!

הבאס התחזק אבל לא נמרח ונהיה אף יותר הדוק, ממש כמו שאני אוהב.

הטרבל, יא אלוהייםםם איזה גובה זה מגיע!

והמיד, אוייי הפירוט....

מן הסתם ברק הם לא השקיעו בדגם הזה כמו באורפאוס (שעולים 15k $) אבל, ב50 דולר אני מרוצה עד השמיים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים