פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים הייקודם כל השימוש בכרטיס הקול יהיה בעיקר למשחקים ושירים!יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הללו:1) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series PCI Express2) Asus Xonar Essence STX Sound Card PCI-Eתודה לעוזרים :]
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים better wait for the Xonar ST, I've heard it's better than the stx for music purposes as it has its ownclock that reduces distortion, if you'll want to connect it to a stereo system in the future
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים למה?גם אם מחברים למערכת שבה הם יישמעו אותו הדבר (מה שאומרת מערכת לא איכותית במיוחד), הדרייברים עושים הבדל עצום.Anatoli.
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים הוא כבר יצא בכמה מדינות, המחיר שלו כ-200$http://www.landmarkpc.co.za/store/asus-xonar-essence-ultra-fidelity-sound-card-p-2969.htmlכנראה כשהוא יגיע לארץ יורידו את המחיר של הSTX ויתמחרו אותו במחיר של כרטיס הדגל, כ-1100 שח בערך.
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים גם אם מחברים למערכת שבה הם יישמעו אותו הדבר (מה שאומרת מערכת לא איכותית במיוחד), הדרייברים עושים הבדל עצום.Anatoli.אתה מכיר את הדגם הזה (Asus Xonar Essence STX Sound Card PCI-E) ספיציפית?
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים לא, רק מקריאה. אך אני יכול להעיד על טיב הדרייברים גם משימוש ב-Xonar D2 שיש לי.Anatoli.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים זה שאתם דנים בו. אם כי שניהם מבחינתך יהיו פחות או יותר אותו הדבר. ה-D2 בפני עצמו הוא כרטיס מצוין. אתה יכול להיכנס למדור ביקורות הסאונד וקרוא את הביקורת שערכתי לו.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.