עבור לתוכן

אינטל מתחילה לשווק Pentium E6500K עם מכפלות פתוחות!

Featured Replies

פורסם

לאו דווקא. מתרכזים הרבה יותר על ריבוי ליבות מאשר על מהירות, למרות שבקצב ההתקדמות האדירה שיש כרגע דיי סביר שלפני שאני אסיים תואר מהירות כזו תהיה ריאלית כקבועה...

אבל נורא קשה לנבא התקדמות טכנולוגית.

מתמקדים בריבוי ליבות ביגלל שזה עוסה את המעבד הרבה יותר קר והוא לא צריך להיתאמץ יותר מידי

• תגובות 41
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתמקדים בריבוי ליבות ביגלל שזה עוסה את המעבד הרבה יותר קר והוא לא צריך להיתאמץ יותר מידי

SOS , באמת , אני מציע שתעבוד על העברית שלך (ללא בישבילנו , בישבילך! )

מישהו עוד יראה את הכתב שלך והוא עלול לשפוט אותך בגלל זה.

ומאיפה הבאת את התאורית קונספירציה הזאת?

פורסם

יותר בגלל שמעבד עם פי שתיים ליבות יותר יותר יעיל ממעבד עם מהירות כפולה (עקרונית)

פורסם

יותר בגלל שמעבד עם פי שתיים ליבות יותר יותר יעיל ממעבד עם מהירות כפולה (עקרונית)

תלוי למה

לא תמיד , וזה ממש ממש כל מקרה לגופו.

להגיד כזה דבר זה דיי קיצוני ..

פורסם

אבל עקרונית זה נכון.

מעשית זה הרבה פעמים תלוי בעוד פקטורים שונים ומגוונים.

וד"א אבירם, אל תצטט הודעות שמעליך. תכתוב ^^ או תפנה לכותב ההודעה בשמו או שפשוט את תיצור הפנייה מיוחדת.

פורסם

אבל בעיקר בגלל שלתדר שמעבדים מסוגלים להגיע אליו יש גבול מסוים.

פורסם

הגבול הזה ניראה לי יספיק לעוד הרבה זמן

6 גיגה הרץ 4 ליבות (מי מנצל את הדבר המטורף הזה בכלל ? )

פורסם

3 גיגה הרץ או אפילו בלי oc יספיק לכימעט כול התוכנות שקיימות כרגע ולדעתי יספיק גם בישביל התוכנות שיצו בהמשך

ב gtaiv המעבד רק ב 66% יש לי ליבה פנוייה אני יכול לעשות עוד 10 דברים ברקע בלי להרגיש

SOS , באמת , אני מציע שתעבוד על העברית שלך (ללא בישבילנו , בישבילך! )

מישהו עוד יראה את הכתב שלך והוא עלול לשפוט אותך בגלל זה.

ומאיפה הבאת את התאורית קונספירציה הזאת?

בקשר לשגיאות כתיב את האמת אין לי כשאני רושם רגיל רק במחשב יש לי כול מבחן שקשור לשגיאות כתיב אני קיבלתי 100 :cool2:

כשמאלים תדרים המעבד מתחמם

אבל כשסמים עוד ליבות אז מקטינים את המעבד וזה גורם לזה שהתדר המשתוף יהיה יותר גבואה אבל הטמ'פ יהיה יותר נמוך

לדוגמה טמפ' נורמלי ל פנטיום 4 זה 75

ולארבע ליבות זה 60

פורסם

פנטיום 4 מיוצר ב90 ננו מטר

QXXXX מיוצרים ב55 +- 10 ננו מטר (תלוי איזה סטפינג הוא)

פורסם

3 גיגה הרץ או אפילו בלי oc יספיק לכימעט כול התוכנות שקיימות כרגע ולדעתי יספיק גם בישביל התוכנות שיצו בהמשך

ב gtaiv המעבד רק ב 66% יש לי ליבה פנוייה אני יכול לעשות עוד 10 דברים ברקע בלי להרגיש

בקשר לשגיאות כתיב את האמת אין לי כשאני רושם רגיל רק במחשב יש לי כול מבחן שקשור לשגיאות כתיב אני קיבלתי 100 :cool2:

כשמאלים תדרים המעבד מתחמם

אבל כשסמים עוד ליבות אז מקטינים את המעבד וזה גורם לזה שהתדר המשתוף יהיה יותר גבואה אבל הטמ'פ יהיה יותר נמוך

לדוגמה טמפ' נורמלי ל פנטיום 4 זה 75

ולארבע ליבות זה 60

מעבד זה לא דבר כזה פשוט כמו שאתה חושב שזה..

וזה שהמעב שלך חזק, לא אומר שאתה יכול להפעיל IV ולהמשיך להשתולל לך באפליקציות אחרות, IV הוא מפלצת זיכרון..זולל לו את הצורההה..

מה שאני אומר, כשאתה מפעיל IV הזיכרון הוא זה שבעצם מתחיל להשפיע(אם יש לך מעבד חזק)...

פורסם

יש לי 4 זיכרון ראם הוא לוקח מקסימום 1.75 נישאר לי 2.25 ..........עם זה משהיתקוונתה....

פורסם

יש לי 4 זיכרון ראם הוא לוקח מקסימום 1.75 נישאר לי 2.25 ..........עם זה משהיתקוונתה....

אז כמו שאמרתי..

מה שמתחיל להשפיע פה, זה הזיכרון..מעבד מרובע ליבה מתמודד עם IV כמו כלום, זה נכון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים