עבור לתוכן

ATOM כפולי ליבה?

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לדעת אם ידוע על מעבדי ATOM כפולי ליבה שאמורים לצאת מתישהו ואם כן אז מתי בערך?

אני חושב על לקנות מחשב מיני אך המעבדים הם עדיין די חלשים ואני חושב בטווח הרחוק מחשב שיחזיק לפחות 4 שנים (לא למשחקים כמובן).

פורסם

אז לא לוקחים אטום זה לא ליעוד הזה כמובן לא למשחקים.

זה יותר לאנשים שרוצים מחשב תקציבי נטו ל"עבודות משרדיות בסיסיות" ושיהיה חסכוני בסוללה.

פורסם

כבר יש בחנויות לוחות אם עם מעבדי אטום מובנים. כמו שאמרו מעלי, אלו לא מעבדים למשחקים. יותר ליישומים פשוטים כמו אופיס ואינטרנט.

פורסם

לא קוראים הא?

הוא מחפש נטבוק עם ATOM 330...

שמע, ה 330 מלכתחילה לא יועד להיות נייד אלא יותר לכיוון של מחשוב תקציבי ומערכות מוטמעות, הוא זולל יותר מדי מתח בשביל תוספת ביצועים אשר כמעט ולא קיימת, כל הנקודה בנטבוק זה מחשוב בסיסי, זול ונייד מאד, מה שאומר צריכת מתח נמוכה, לן האטום הדו ליבתי לא מתאים בהגדרתו לצרכים אלו.

אם נחוץ לך יותר כוח עיבוד אבל לא בהרבה יותר כסף קח כל מעבד נייד שהוא לא ATOM

פורסם
  • מחבר

לא קוראים הא?

הוא מחפש נטבוק עם ATOM 330...

שמע, ה 330 מלכתחילה לא יועד להיות נייד אלא יותר לכיוון של מחשוב תקציבי ומערכות מוטמעות, הוא זולל יותר מדי מתח בשביל תוספת ביצועים אשר כמעט ולא קיימת, כל הנקודה בנטבוק זה מחשוב בסיסי, זול ונייד מאד, מה שאומר צריכת מתח נמוכה, לן האטום הדו ליבתי לא מתאים בהגדרתו לצרכים אלו.

אם נחוץ לך יותר כוח עיבוד אבל לא בהרבה יותר כסף קח כל מעבד נייד שהוא לא ATOM

חחחחחחחחחחחחחחח באמת לא קוראים ::)

הסיבה שאני מדבר על הATOM כי אני רוצה מחשב נייד קטן בגודל של המיני ניידים, אם אקח מעבד אחר זה כבר מחשב יותר גדול ממה שאני רוצה, ולכן חשבתי אולי על מחשב נטבוק עם מעבד קצת יותר טוב ממה שיש היום - ולכן שאלתי אולי על ATOM כפול ליבה , חוץ מזה מבחינת גודל הדבר היחיד הדבר היחיד שאולי חשבתי שיפריע לי זה המקלדת לכן חשבתי לקחת נטבוק בגודל עם מסך בגודל 11 שהבנתי שהיום יש כבר מקלדות רגילות בגדלים האלה

פורסם

ההבדל בביצועים בין 270/280 ל 330 זניח, לא מורגש ולא שווה את הכסף ואובדן זמן הסוללה שהוא יגרום

אין מה לרדוף אחרי ה330.

אם אתה רוצה לחכות לנטבוק עם קצת יותר פלפל חכה לפלטפורמת ה ION

יש במכירה נכון להיות את ה אסוס עם 9400 (לא ION) והוא אפילו מצליח להריץ COD4 ברזולוציה טבעית :P מה שכן הוא מאד יקר יחסית לנטבוק

פורסם
  • מחבר

אני אמתין באמת חודשיים שלוש ונראה מה מתקדם עם הION הזה

תודה על העזרה!

פורסם

אופציה נוספת היא ה DV2 של HP, שהוא בין אולטרה נייד לבין נטבוק, ולא גדול בהרבה מהאחרון. מעבד Neo מהיר יותר מה Atom, מסך 12.1", כרטיס מסך טוב וכו'.

יש אותו לקרובת משפחה שלי ואני יכול להעיד שאיכות הבניה נראית ומרגישה בשתי רמות מעל הנטבוקים ובנוסף יש ביקורות מאוד טובות עליו ברשת.

חסרונות: מחיר, מתחמם קמעה וזמן סוללה.

לדעתי שווה לבדוק.

פורסם

אני גם חושב שאתה צריך ללכת יותר לכיוון ה12 אינץ'.

זה הפשרה בין מחשב נייד לבין מיני.

נשמע שאתה רוצה להוציא יותר מהנייד מלהכין ברכות ליומולדת של אחותך בוורד.

לא תשיג את זה במיני.

לך על 12 אינץ' שהוא כאמור באמצע, הבעיה שלרוב הם יקרים מדי.

פורסם

לא מסכים

אמנם לא 4 שנים אבל נטבוק מספיק בהחלט לעבודה משרדית וסרטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים