עבור לתוכן

שאלה לגבי אטרנט במדפסת משולבת HP Officejet 6500

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קניתי מדפסת משולבת HP Officejet 6500.

שאלה:

במדפסת יש יציאה לכבל רשת. אז העברתי כבל רשת מהמדפסת לנתב בזק(אלחוטי) שלי.

אך לא הבנתי בדיוק למה זה משמש. מה זה נתן לי? ואיך אני עובד עם זה?

במחשב שלי לא ראיתי בחיבורי הרשת שהמדפסת מחוברת לרשת. איך מגדירים?

עוד שאלה.

המדפסת חייבת להיות דולקת כששולחים אלי פקס?

או שאפשר לכבות אותה, וברגע שהיא מזהה פקס נכנס היא נפתחת ומדפיסה לי את הפלט. אפשרי?

תודה

תודה

פורסם

לא חשבת לפתוח את הספר של המדפסת קודם כל?

החיבור קיים כי המדפסת מגיעה עם שרת הדפסה. אתה יכול להגדיר אותו בפאנל של המדפסת ולגשת לניהול שלו/להשתמש בו לפי כתובת IP.

המכשיר לא יכול כבוי לגמרי ולהידלק ברגע שיש פקס אלא להיות במצב של צריכת חשמל נמוכה כמו מצב שינה במחשב ולהידלק ברגע שהוא מקבל פקס/עבודת הדפסה.

פורסם
  • מחבר

לא קיבלתי ספר הוראות :(

ואם אני משאיר את המדפסת פתוחה, אז המסך שלה לאחר כמהדקות הופך ללא צבע, זה מצב השינה?

אז אתה אומר להשאיר אותה ככה תמיד לקבלת פקס?

ואיך אני מגדיר את המדפסת כשרת הדפסה וכל המחשבים ברשת יתחברו לנתב האלחוטי כדי להדפיס?

כרגע גם המדפסת מחוברת למחשב הראשי שלידיה בכבל USB, האם הכבל לא הכרחי אם משתמשים ברשת?

פורסם

תבחר את הדגם המדוייק שלך ותוריד את הPDF שלה אם לא קיבלת מדריך מודפס.

כמו שציינתי את מגדיר אותה פעם אחת בפאנל שלה אם אתה רוצה שתהיה לה כתבות סטאטית או שהיא תקבל כתובת מDHCP (רצוי מאוד כמובן שהיא תהיה סטאטית) ואחרי זה אתה יכול לגשת לממשק web שלה דרך אותה כתובת וגם להשתמש בה לכל שאר המשימות ברשת.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז כרגע יש לה כתובת סטטית.

הכנסתי את הכתובת לדפדפן וזה הכניס אותי לממשק של המדפסת.

עכשיו ניתקתי את חיבור ה USB בין המדפסת למחשב ולא מותקן על המחשב הדריבר של המדפסת.

השאלה עכשיו היא איך אני שולח משהו להדפסה מהמחשבים ברשת?

כאשר אני לוחץ על print אז הוא לא מוצא מדפסת, איך אני מגדיר שזוהי מדפסת רשת?

אני ב windows xp.

אני צריך להתקין את הדירבר של המדפסת? למרות שה USB לא מחובר?

תודה

פורסם
  • מחבר

הצלחתי.

ההיתי צריך להתקין את הדריבר רשת של המדפסת.

ועכשיו המדפסת מוגדרת לי בתור מדפסת רשת.

שאלה:

האם חיבור בין כבל רשת למדפסת מוריד את מהירות ההדפסה לעומת חיבור USB למחשב?

תודה

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו יש לי בעיה עם הפקס.

כרגע המדפסת מוגדרת כך שאם יש פקס אז המדפסת מקבלת אותו באופן אוטומטי לאחר 6 צילצולים שזה המקסימום שניתן להגדיר.

הבעיה היא שאחרי 6 הצילצולים המדפסת כבר מקבלת את הפקס ואם זה היה שיחת טלפון אז היא מתנתקת.

כאשר אני מקבל פקס אז גם הטלפון בבית מצלצל, ואם אני מרים את הטלפון(ואני לא יודע שזה פקס) אז שומעים קול של פקס.

האם אפשר להגדיר איכשהו שהמדפסת תזהה לבד אם זה פקס או שיחת טלפון. כלומר אם זה פקס אז המדפסת תקבל באופו אוטומטי, ואם זה שיחה רגילה אז המדפסת לא תקבל את זה אלה הטלפון. אפשרי?

פורסם

בלתי אפשרי טכנולוגית (אל תשכח שמדובר גם על טכנולוגיה דיי וותיקה).

ברגע שהמכשיר "מרים את השפורפרת" אי אפשרות להעביר את ה"שיחה" למקור אחר אחרי זיהוי של סוג "שיחה".

בגלל הסיבה הזאת כל מקום מאורגן מחזיק קו טלפון נפרד לפקס.

האפשרות שלך זה להרים את הטלפון בכל אפשרות שיש ואם אתה שומע ציפצופים של מודלוציית פקס אז להניח את השפורפרת ולתת לצד השני לנסות לשלוח את הפקס בשנית.

פורסם

מנסיון שלי עם 2 מכשירים משולבים שונים של HP, ברגע שמוגדר מענה אוטו' בפקס, ברגע שמרימים את השפורפרת ונשמעים צלילים של פקס מהצד השני, המכשיר יודע לענות אוטומטית ואם מניחים את השפורפרת חזרה הפקס מתקבל ללא שום בעיה.

פורסם

זה נכון במקרה שהיה "מענה לשיחה" בצד שלך.

פורסם
  • מחבר

כן, למרות שאני מרים את השפורפרת בעת קבלת פקס ומנתק אותה, המדפסת מקבלת את הפקס.

פורסם

לא ברורה לי הבעיה, אתה מנסה לחסוך לעצמך את הרמת השפורפרת כשמדובר בפקס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים