פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אפשר לנתק אותו מכל הציוד ולקצר את החוט הירוק (משמאל לצ'ופצ'יק שתופס את הפלאג של ה 20 פינים ללוח) אל אחד החוטים השחורים.דברר אשון הספק צריך להידלק, אם לא אז הוא לא תקין.אם הוא נדלק אז צריך למדוד את כל המתחים, אם הם לא תקינים הוא דפוק.אם הם כן תקינים צריך למדוד אותם תחת עומס, אבל את זה אי אפשר לעשות בלי מכשירים מתוחכמים אז נשאר רק לחבר למחשב ולקוות שלא יחליט להישרף.
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר בהחלט חוויה לא נעימה מנסיון... עשן משהו משהו. אבל אני מדבר כרגע על המחשב שלי, שכרגע אני משתמש בו ואני חושב שכבר דיברתי עליו בפורום פה אך ללא הועיל, ובזמן האחרון שמתי לב שהרבה ספקים פשוט הולכים לעזאזל, חשבתי שאולי גם שלי עושה בעיות. אומנם המחשב עובד, אבל נתקע בלי אזהרות, אז חשבתי לתומי שאולי זה הוא. יש איזה מודד (משהו מולטי או רב מודד) בהישג ידי, השאלה אם הוא מתאים, ואיך אני אוכל לדעת אם המתחים שאני מוצא הם באמת המתחים שאני אמור לקבל?
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים המחשב שלי חידש את נעוריו (הכל הוחלף ובמסגרת האחריות !!)בסוף יצאתי לא רע הכל חדש דנדש
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים בהחלט חוויה לא נעימה מנסיון... עשן משהו משהו. אבל אני מדבר כרגע על המחשב שלי, שכרגע אני משתמש בו ואני חושב שכבר דיברתי עליו בפורום פה אך ללא הועיל, ובזמן האחרון שמתי לב שהרבה ספקים פשוט הולכים לעזאזל, חשבתי שאולי גם שלי עושה בעיות. אומנם המחשב עובד, אבל נתקע בלי אזהרות, אז חשבתי לתומי שאולי זה הוא. יש איזה מודד (משהו מולטי או רב מודד) בהישג ידי, השאלה אם הוא מתאים, ואיך אני אוכל לדעת אם המתחים שאני מוצא הם באמת המתחים שאני אמור לקבל? אין לך מה לדאוג או שזה עובד או שלא וזה די נדיר שספק ישרף אמנם לי זה קרה פעמיים אבל אני לא דוגמא
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר שישרף מצידי!, רק שיחליט אם הוא עובד או לא אם זה בכלל הוא מסכן, יכול מאוד להיות שאני סתם מאשים אותו. מה שכן, אולי בגלל שאני מעמיס עליו יותר, בדקתי השניה וגיליתי שפשוט כל חוטי החשמל במחשב תפוסים במשהו, יתכן שקיים עומס כלשהו בגלל זה? חוץ מזה אומנם אצלי נשרף רק פעם אחת, אבל היה עוד אחד שהייתי צריך "להתניע" אותו בצורה מוזרה כדי שהמחשב יפעל, מה שכן לפחות לפעם הבאה שספק ג'נרי לא יכנס למחשב, אבל זה מה יש לבינתיים ועם זה נחיה עד לפעם הבאה.
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים יכול להיות שאתה מעמיס עליו, תשווה מול המפרט שלי.יש לי ספק 300 וכרטיס מסך מוזן חשמל
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים יכול להיות שאתה מעמיס עליו, תשווה מול המפרט שלי.יש לי ספק 300 וכרטיס מסך מוזן חשמלהמחשב שלך לא כלכך עמוס ביחס לשלי.תסתכלו במפרט ותוסיפו לזה גם כונן ובקר סקאזייםועוד חמישה מאווררים ג'נריים.
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אתה שופט את הקנקן... טכנית, המפרט שלי יותר כבדוהוא ניראה ריק כי אין לי כוח לכתוב את כל החלקים הלא מעניינים כמו כונן 1.44 או עכבר...הנה, עדכנתי את המפרט והוספתי את כל החלקים הלא נחוצים שלא כתבתי קודם
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר חבר'ה לא לריב!!!אולי זה סטיה טיפה מהכותרת אבל בכל זאת, יש לי ספק 300 ובמחשב יש צורב, דיוידי, 2 HD, וכונן 1.44 .3 חריצי PCI תפוסים פלוס חריץ AGP תפוס מאוורר אחד על המארז, ועוד מאוורר של המעבד, וכן מאוורר על הכרטיס מסך.דורון 800 אגב.עכשיו הסטיה מגיעה:התקיעות של המחשב בד"כ מתבצעות כאשר יש פעילות מואצת של הורדת קבצים מהאינטרנט, אך ממש לא רק, לפעמים גם כאשר המחשב לא מחובר לאינטרנט כלל.מה שמעלה את החשד שמדובר בHD, שאולי סתם פעילות מואצת גורמת לו להתקע, אבל לפעמים יכול להוריד קבצים במשך שעות\ימים שלמות\שלמים ולא להתקע. ביצעתי בדיקות על הHD עם כמה וכמה תכונות ונדה.מה שגורם לי לא להבין אותו.רעיונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.