פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים היי ,אני מנסה לשייך אתwww.???.co.ilלמשלאם מקלידים בדפדפן yahoo (דוגמה) ולאח מכן ctrl+enter הוא ישר נותן www.yahoo.comאיך אני עושה כדי ש2 מקשים שונים במקלדת ביחד יעשו את אותו הדבר רק עם co.il ?תודה לעוזרים ;D
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אחי לא רוצה להיות קטנוני, אבל הפורום של תמיכה טכנית פה זה בשביל בעיות חומרה לא?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מצאתי ב-Registry ערך אחד שיכול להיות קשור.אני מדגיש שלא בדקתי את זה, והשינוי הוא על אחריותך בלבד.ומיותר לציין שלפני כל שינוי שאתה עושה, דאג לשמור את ה-Regisrty הקיים ע"י File >> Export, ואח"כ אם צריך לשחזר אותו ע"י File >> Import.עכשיו אחרי כל האזהרות ואמצעי הביטחון:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\UrlTemplateהערך הראשון שם יהיה עם מידע שלwww.%s.comנסה לשנות את הסיומת של המידע הזה לסיומת שאתה רוצה.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר תודה על המאמץ נועם... זה לא עבד גם לאחר RESTART ו netcaptor אני לא משתמש אני מעדיף את Crazy Browser שהיא חינם (אני מעדיף חינם... ) מגוגל וtechnet לא מצאתי דבר וחצי דבר על זה. תודה לשניכם עוד מישהו\מישהי יכול\ה לעזור?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מממממ....אז כנראה זאת לא רק הגדרה ברג'יסטרי. כי אם זאת הייתה הגדרה שם, היא הייתה חייבת להיות בתוך התיקייה הזאת של Internet Explorer, וחוץ ממה שהפניתי אותך אליו, אין שם שום דבר קשור.באחד החיפושים בגוגל, מצאתי משהו שיכול לעזור:It can be fixed by changing a String line 809 in the browselc.dll using a program such as ResHack.כנראה צריך לערוך את ה-dll הזה שנמצא בתיקייה system32 עם תוכנה שמיועדת לעריכת dllים.http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1007838805שוב: לא ניסיתי זאת בעצמי, אז אם אתה עושה זאת, על אחריותך בלבד.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר נועם תודה, אני עדיין עובד על זה , נתת לי כיוון מצויין , אני מתנסה כרגע בתוכנה לפני השינוי. אני יעדכן ברגע שזה יעבוד ואני יסביר איך לעשות למי שרוצה. שוב ,הרבה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.