עבור לתוכן

ממיר דיגיטלי בקנייה עצמאית - מה זה נותן?

Featured Replies

פורסם

שמעתי דיבורים על ממירים דיגיטליים לקנייה בבית לאחרונה, והבנתי שהם מאפשרים לך לצפות בשידורים בערוצים מסוימים שלא שייכים לכבלים בחינם. (כמו ערוץ 10, 2 ואולי עוד ערוצים)

ראיתי ב-zap כ-10 ממירים דיגיטליים מסוגים שונים.

האם המכשיר הזה מתחבר לתשתית הטלוויזיה ומאפשר לי לצפות בערוצים שלא שייכים לכבלים אם אין לי כבלים? ואם יש לי, אני אוכל לצפות בכל?

מה בנוגע להקלטה? כתוב על חלק מהממירים האלה "אפשרויות הקלטה: התקן חיצוני" - מה זה אומר?

האם המכשירים האלה מתחברים איכשהו למחשב? (אני רואה כניסת USB לחלקם - למה זה משמש?) מה אפשר לעשות איתם במחשב?

סופ"ש נעים. :)

פורסם

הדבר נקרא שידורים דיגיטליים קרקעיינים בתקן DVB-T שמאפשרים לך לראות ערוצים 11,10,22,33,99.

רוב הממירים באים עם אנטנה קטנה לרוב היא מספיקה על מנת לקלוט , אך לא תמיד...

במידה והשקע טלווזיה מתחבר לאנטנה(שיש על הגג), תוכל לחבר את ההמיר לשקע וכך לקבל סינגל טוב יותר של השידורים...

אפשרות ההקלטה בעצם מאפשר לך להקליט על DOK/ הארד דיסק נייד באמצעות חיבור הUSB הנמצא בממיר.

ישנם דונגלים למחשב המאפשרים לקלוט את השידורים במחשב.

פורסם
  • מחבר

נשמע מעניין!

כתבת שידורים קרקעיים, אבל אחרי זה דיברת על אנטנות. זה לא סותר?

האם החיבור שהממיר הדיגיטלי של הוט מתחבר אליו מתחבר גם לאנטנה שעל הגג, או שמדובר בחיבור שונה כלשהו?

מה בנוגע לשידורים הרגילים של הכבלים? (במקרה ששילמתי להוט)

הקלטה על DOK נשמעת כמו רעיון ממש טוב.

פורסם

גם השידורים האנלוגיים שקולטים עם אנטנה הם שידורים קרקעיים.

במידה והייתה מחובר ל HOT ואתה עוזב אתה יכול לחייב אותם בכך שיחווטו לך שוב את החיבור שיחובר לאנטנה שנמצאת על הגג.

במידה ואתה מחובר בו זמנית עם HOT אין לך מה לנסות לחבר לחיבור של הוט מכוון שהוא לא הולך בכלל לאנטנה.

החיבור הוא אותו חיבור אבל תלוי לאן הוא מחווט לאנטנה או לארון של הוט או לצלחת...

אתה יכול לקלוט גם שידורים דיגיטליים(של הרשות השנייה) ועדיין להשתמש בשירותים של הוט(במידה ואתה מנוי כמובן).

במידה ולא תקלוט סיגנל טוב בעזרת האנטנה של הממיר תצטרך לקנות אנטנה גדולה יותר או אנטנה מוגברת, בכל מקרה אם אתה קונה ממיר אני ממליץ לך ללכת על דיל של ממיר+אנטנה(לא פנימית).

המשדרים של הרשות השנייה נפרסים מהמשדר הצפוני ביותר במנרה והדרומי ביותר באילת להלן מפת המשדרים:

http://www.rashut2.org.il/idan_map.asp

וזה האתר עצמו של הרשות השנייה:

http://www.rashut2.org.il/idan_lobby.asp

פורסם

מישו יודע מתי הם ייאפשרו גם HDTV?... אין כמו אלון בן-דוד ב 1280 על 720.

פורסם

כרגע אין צפי, אני מאמין שמתי שיפסקו השידורים האנלוגיים(סיפור של שנה וחצי-שנתיים) יעלו יותר ערוצים/ישדרו HD.

כרגע זה לא אפשרי מכוון שיש פס של כ2Mbps לערוץ, שכן לא יספיק לשידורי HD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים