פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים שלום אני צריך בלוק קירור מים למעבד סוקט 775ומשאבה במחיר טוב וסביר עם מוצרים איכותייםתודהואשמח אם יש בלוק שמתאים גם לסוקט 775 וגם ל1366תקציב עד 600 ש"ח אבל אם תציעו יותר תסבירו ותשכנעו אני עלול להסכים P:לא ממש משנה לי העיקר שיהיה לאביזר אחריות ויהיה נותן שירות פה בארץ(חברה מוכרת שלא תפשוט לי מחר רגל)
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים פותח הדיון, תוסיף את התקציב לכותרת בבקשה ע"פ חוקי הפורום כמו ששאלו...מהארץ?.מחו"ל?.תקציב?.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים הדבר היחיד שיתאים לך לדעתי זה הhttp://www.swiftnets.com/products/APOGEEDRIVE.aspנמכר בפנדה בקצת יותר מ600
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר מה זה המוצר הזה רק בלוק מים?, אני צריך גם משאבה, האם מחו"ל יצא יותר יקר אשמח להצעות והסבר קטן אני לא מבין גדול בזה תודה
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מה זה המוצר הזה רק בלוק מים?, אני צריך גם משאבה, האם מחו"ל יצא יותר יקר אשמח להצעות והסבר קטן אני לא מבין גדול בזה תודהאתה טורח לקרוא? זה משאבה ובלוק בחתיכה אחתהסבר על קניות מחו"ל יש לך פה סטיקי נחמד בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413142.0
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים אתה יכול להכין מערכת קירור מים ביתית אתה חושב שאתה יכול להשוות בלוק שאתה מכין לבלוק שאתה קונה? בוא אני אענה: ממש לא ! (:
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מחבר אתה יכול להכין מערכת קירור מים ביתית זו הכוונה שלי אך משאבה בכל מקרה אני אצטרך וגם בלוק קירור
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים בוא אני אענה: ממש לא ! (: הרגת אותי... מי שרוצה יכין וגם יכן טובים לפחות כמו מה שמוכרים היום בשוק אם לא יותר לאלו מאיתנו שיש זיכרון השם Little River אמור להגיד המון, ולאלו שלא שיחפשו את השם pierreg60 בגוגל... יראה לכם מה בן אדם עם כשרון יכול לבנות
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים הרגת אותי... מי שרוצה יכין וגם יכן טובים לפחות כמו מה שמוכרים היום בשוק אם לא יותר לאלו מאיתנו שיש זיכרון השם Little River אמור להגיד המון, ולאלו שלא שיחפשו את השם pierreg60 בגוגל... יראה לכם מה בן אדם עם כשרון יכול לבנות שמח שהצחקתי אותך אחי.. אבל אדם שאין לו את הכלים לזה (עולה כמה אלפי שקלים), לא יוכל לבנות מערכת כמו שצריך!
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים שמח שהצחקתי אותך אחי..אבל אדם שאין לו את הכלים לזה (עולה כמה אלפי שקלים), לא יוכל לבנות מערכת כמו שצריך!זה סיפור אחר... אתה אבל דיברת על הDIY באופן כללי, ולכן התגובה שלי
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים אתה צודק..יש אנשים כל כך מוכשריםם..בגלל זה עבודת יד הרבה יותר יקרה ממה שאיזה רובוט מייצר (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.