פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מסך LCD סאנסוי 42 אינטשחיבור נוכחי למחשב ע"י חיבור VGA רגילכדי לצפות בסרטים באיכות HD (דרך המחשב) ברור לישזקוקים לכרטיס מסך תומך HD ובעל חיבור HDMI (או רק HD?)בכל אופן, השאלה שלי מתמקדת בהערה שמצאתי במדריך של המסך:"לא ניתן ליישם את חיבור HDMI עבור פונקציה PC"מה זה אומר?שלא ניתן לצפות באמצעות המחשב בסרטי HD? אפילו אם קיימת חומרה מתאימהכגון כרטיס מסך תומך? (כמובן יחד עם התקנת מקודדים ל-HD)================פרטים טכניים נוספים:מחשב:מעבד: E216לוח אם: ABIT I-45CV INTEL i945GCזיכרון: 1 גיגהWINXPמסך טלויזיה:סאנסוי 42" HDTVHIGH DEFINITION TELEVISIONרזלוציה:עד 1024*768מצבי רזלוציה HDMI:480P - 1080Pכניסות:אנטנה: 1X DIN TYPE1XVGA - D-SUB 15 PIN TYPE1X HDMI1X S-VIDEO MINI DIN 4 PIN2X VIDEO RCA2X COMPONENT4X STEREO AUDIOיציאות:1X AUDIO - RCA L&R1X VIDEO RCA1X COAXIAL מספר פיקסלים:1366X768X3RGBזמן תגובה:5MSניגודיות:1000:1==============מה פירוש ההערה הנ"ל בחוברת של המסך?"לא ניתן ליישם את חיבור HDMI עבור פונקציה PC"HDMI MODE CAN'T BE APPLIED TO PC FUNCTIONעל פי המפרט הטכני המסך נראה שעל פניו תומך ב-HD כמו גם צפיה בסרטי HD דרך המחשב.תודה.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מתי אנשים יבינו שאין דבר כזה HD...? לא רואים שום דבר שונה... זה רק עניין של רזולוציה גבוהה יותר וכך רואים מדוייק יותר. HDMI ו-DVI שניהם אותו חיבור בדיוק(!!) אבל HDMI יכול להעביר גם סאונד. הסאונד דרך ה-HDMI יכול לצאת אל הטלויזיה מהמחשב רק אם הכרטיס מסך תומך בכך. אם לא, אין בינו לבין ה-DVI כל הבדל (חוץ מהמראה כמובן...).מומלץ להשתמש בחיבור דיגיטלי (DVI\HDMI) על פני אנלוגי (VGA).אני חושב שפשוט תחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל HDMI-TO-DVI כאשר את ה-DVI תחבר למחשב ואת ה-HDMI לטלויזיה.אני לא מאמין שיהיו בעיות... אבל אולי כדאי לך לבדוק זאת לעומק...
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים אם אתה יכול לכוון את הרזולוציה ל-1360X768 בחיבור VGA אז לא יהיה הבדל גדול במעבר לחיבור HDMI.מחשב שתומך HD זה מחשב שמספיק חזק להריץ סרט HD ויש לו מסך (או טלויזיה) ברזולוצית HD.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים מחבר תאמר מה המעבד והכרטיס מסך ואז נוכל להגיד אם זה מספיק.כתבתי במפורש בהודעה הראשונה את המפרט הטכני.כרגע כרטיס המסך הוא מובנה, יוחלף בכרטיס אחר דוגמת ATI 4770 לכל היותר.כל כרטיס מסך התומך ב-HD כולל חיבורים מתאימים.
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים "לא ניתן ליישם את חיבור HDMI עבור פונקציה PC"HDMI MODE CAN'T BE APPLIED TO PC FUNCTIONלדעתי, הכוונה היא שהטלוויזיה לא תומכת ברזולוציה הטבעית שלה דרך חיבור HDMI.אלא רק דרך חיבור VGA/Component.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.