פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים לא מזמן קניתי ראדון 9600 לא פרו של gigacubeובהתחלה הדרייברים שבאו עם הכרטיס CATALYST 3.2 פעלואבל כשהורדתי דרייברים חדשים 3.6 זה מדליק את המחשב וכותב שאין דרייברים ולא טוען אותם...בבקשה תעזרו לי
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר אבל אני רוצה חדשים זה יותר טובאומרים שיש באגים עם הדרייברים הישנים עם 9600 זה לא רק עושה בעיות החדשים זה פשוט לא טוען אותם
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים תמחק ב-SAFEMODE את הדרייברים הישנים לחלוטין . לאחר מכן , תכנס רגיל למחשב . תוריד את הדרייברים (3.6) ואת הקונטרול פאנל (התואם) מהאתר של ATI . תתקין קודם את הדרייברים ולאחר מכן את הקונטרול פאנל .בנוסף מה הדיירטיקס ? והאם היה לך כרטיס מבוסס נבידיה לפני ?
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר תודה לכולכם על התגובות והיה לי NVIDIA לפני זהוניסיתי למחוק לא עזר גם דרך safemodeעכשיו אני מנסה להתקין DX 9 B כי היה לי Aאולי זה יעזור :'(ניסיתי אפילו לפרמט ולהתקין את הדרייבר
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אז פירמטת את המחשב ואחרי זה התקנת את הדרייברים (3.6) ויש את הבעייה ? כי אם כן אז זה לא יכול להיות .ותתקין את הדיירטיקס (9.B)...אולי זה יעזור .
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר עכשיו עשיתי רסטרט לא פועלקבלו תמונהככה זה תמידhttp://planet.nana.co.il/mymob/prob.JPG
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר בבקשה עזרה פירמטטתי עוד פעם לא עזרהוצאתי מודם כרטיס קול כל מכשירי הUSB הכל רק כרטיס מסך עדיין לא פועלד.א מזכרתי שכשאני מפעיל את המחשב עם הדרייברים שלא פועלים יש רעש כזה חזק מחריש אוזניים כל הזמן והכרטיס קול לא עובד וגם מודם USB לא עובדכשאני מתקין את הישנים הכל חוזר לקדמותו
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים גם לי הייתה את הבעיה הזאת...קניתי ATI R9600P, התקנתי את הדרייברים והכל היה אחלה. החלטתי להתקין את החדשים ביותר... ניסיתי את Catalyst 3.5 ו-3.6 - פתאום שום דבר לא עובד!החלטתי למחוק את הדרייברים (לא חייב במצב הבטוח. סתם שטויות) ולהתקין את אלו שקיבלתי עם הכרטיס (3.2) ומאז הכל עובד מ-צ-ו-י-ן.למה ללכת ראש בקיר? תתקין את הדרייברים שמאפשרים לך תאימות מלאה וזהו.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר זן בדיוק הבעיה אני לא יכול להתקין גם 3.4 וגם 3.5ויש לי בעיה שמשחק לא פועל republic אז בגלל זה אני רוצה להתקין דריברים חדשיםהמשחק עצמו פועל אבל כשאני מזיז את העכבר במשחק עצמו(בתפריט הכל בסדר) זה נתקע והסאונד נתקעאבל עם המקלדת הכל בסדר וזה מבאסוניסיתי להתקין WINDOWS מחדש לא עזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.