עבור לתוכן

איך הקירור למעבד Prolimatech Megahalems ?

Featured Replies

פורסם

ראיתי מבחנים, בדיקות, השוואות, ועוד. לפי אלה, הקירור הזה הוא הקירור המוביל/בין המובילים בעולם. האמנם? אי אפשר לדעת מהי טמפ' החדר בבדיקות אלה, מהי הצפיפות במארז ואיך הקירור משפיע על זרימת האוויר בו. מישהו אי פעם באמת ניסה את הקירור הזה? כי ראיתי שעשו אוברקלוק ל Q6600 (המעבד שלי) ל 3.6GHz (התדר שאני "חושק" בו) והגיעו לטמפרטורות של 57 מעלות בבדיקת המאמץ ! אצלי המחשב קורס בגלל חום יתר (82-3 מעלות). התוצאות נראות לי בדיוניות מדי.. אם היו אומרים לי שאלה תוצאות של קירור מים, ניחא.

יש למישהו הוכחות בשטח שמה הוא לא כל-כך "סופר קירור"? אחרת, ב 56$ אני קופץ על הקירור הזה :)

פורסם

הקירור הנ"ל הוא חדש יחסית בשוק ... אמנם בסטוק אחד על אחד מול ה Thermalright 120 extreme הוא יותר טוב ... אבל אם תעשה ל 120 extreme lapping הוא ייקח אותו בקלות . כמו כן הקירור הטוב בעולם הוא IFX-14 .

תסתכל במפרט שלי , המעבד שלי מגיע במאמץ מלא של תוכנות עריכה קידוד משחקים וכו' ל62 מע' ... וזה סה"כ קירור של AC freezer xtreme עם שלושה מאווררים. לא חושב שיש צורך בקירור יקר כלכך אם אתה לא מתכוון לעשות בנצ'ים ולשבור שיאים .

Prolimatech עומד עם ה 120 extreme על אותו מקום. אם הוא יותר זול אז הוא יותר שווה ... אין אותו בארץ אם אני לא טועה.

פורסם

OD קשה לי להאמין שאלו הטמפ'האמיתיות... או שאתה לא בדקת נכון אותן או שאתה בר מזל במיוחד...

ChaoShon, אני לא חושב שיש צורך ביותר מ-MUGEN 2... וגם אני לא חושב שהכאב ראש הזה מחו"ל שווה את זה.

פורסם
OD קשה לי להאמין שאלו הטמפ'האמיתיות... או שאתה לא בדקת נכון אותן או שאתה בר מזל במיוחד...

ChaoShon, אני לא חושב שיש צורך ביותר מ-MUGEN 2... וגם אני לא חושב שהכאב ראש הזה מחו"ל שווה את זה.

כמו שכתבתי אני לא מדבר על בדיקות מאמץ של OCCT\LINPACK , לא מתייחס אל הטמפרטורות האלו כי הם לא ברי השוואה לגבי קידוד ומשחקים בכלל.

פורסם

אבל הם חשובות כי רק ככה אנחנו יודעים לעשות השווה בין קירורים.

הכל מקרה, לדעתי MUGEN 2 יעשה עבודה מצויינת.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני בארה"ב, בכל חנות ליד הבית יש את הקירור הזה. הוא זול באופן פשוט מוזר.. הוא יותר זול מ True Black 120 באיזה 6 דולר (משהו כמו 20 ש"ח) והרבה יותר טוב ממנו.

איך לדעתכם הוא יכנס במארז midi tower עם מידות

214mm x 496mm x 498 mm (W, H, D)

?

פורסם

אם כך, תחטוף אותו מייד! שבור לו את הגב! ( קצת הגזמתי... ::) )

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי המידות של המארז שציינתי? (214mm x 496mm x 498 mm (W, H, D) יכנס לשם כמו שצריך?

נ"ב חתימה ממש נחמדה יש לך :)

פורסם

תודה :)

לגבי המידות, תמדוד... קשה לי מאוד להאמין שהוא לא יכנס... המארז מספיק גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים