פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים לפני כמה זמן הייתה לי איזה בעיית אינטרנט רגעית, ואתר אחד נטען עם עיצוב דפוק (רקע לבן במקום שחור, ופונטים לבנים של טקסט).הבעייה היא שאני לא מצליח לטעון אותו מחדש כמו שצריך בFF. מחקתי את כל ההיסטוריה, וניסיתי שוב, והוא נראה אותו דבר, מה שאומר שהוא עדיין מושך את העיצוב ישירות מהCACHE (בכל דפדפן אחר אין שום בעיה).למישהו יש עצה? תודה מראש.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר מן הסתם בכוונה החסרתי את הכתובת, אבל ציינתי שהוא עולה כמו שצריך בכל דפדפן אחר ככה שזאת לא בעייה שקשורה בו.גם במחשב אחר עם FF אין לי בעיה באתר, ככה שאני ממש לא רואה מה זה משנה.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים אתה עקשן אה.. טוב חבל.ניקת את הCACHE כמו שאתה אומר? דרך TOOLS --> OPTIONS --> ADVANCED --> NETWORK --> CLEAR NOW ?
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים אם אתה משתמש בABP אז יכול להיות שחסמת את הקובץ CSS של הדף מטעינה... או אפילו אם הCSS נטען דרך JAVASCRIPT אז יכול להיות חסמת את הJAVASCRIPT ... תנסה לבטל את ABP ולעשות REFRESH ,או לעיין ברשימת דברים שהוא חוסם לך באתר הזה.מעבר לזה יכול להיות שזה תוסף אחר שמפריע לטעינה רגילה של הדף...
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים קליק ימני בעמוד טען מחדש מה מתקבל??תמיד אפשר להסיר את ה FF ולהתקין מחדש או מנגד לנטרל תוספי עזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.