עבור לתוכן

Altec Lansing MX5021 או Microlab SOLO7C

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, נרשמתי היום :) - חבר אמר לי להירשם, המליץ לי שזה אחלה אתר.

אני מעוניין להזמין אחד מאלה, שבוע הבא אני רוצה כבר להזמין או לבצע הזמנה מאוחרת - ככה או ככה

אני חייב לקנות אחד מאלה, כי המערכת שלי בקרשים - מאוד ישנה והיא התחילה לקרטע.

השימוש העיקרי שלי - משחקי מחשב \ מוזיקה \ סרטים, זה לפי סדר החשיבויות.

אני לא מעוניין בהמלצות ל 5.1 \ 7.1 אלא רק 2.1 או 2.0 ולא מצאתי משהו יותר טוב משני אלה בטווח המחירים

שלהם [ 900-1000 שקל בארץ ].

לא מצאתי באינטרנט שום השוואה ביניהם, רק ביקורות שמהללות בעיקר את ה Altec Lansing .

תודה לכל מי שיכול לעזור..

פורסם
  • מחבר

מישהו .. ?

פורסם

ב1000 שמקלז עדיף ץקנה מדבר וזוג מדפיים יד שניה, ישמעו הרבה יותר טוב מכל רמקולים למחשב.

תריץ חיפוש כאן, יש מדריך מצויין תוצרת אנטולי לקניית ציוד יד שניה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ב1000 שמקלז עדיף ץקנה מדבר וזוג מדפיים יד שניה, ישמעו הרבה יותר טוב מכל רמקולים למחשב.

תריץ חיפוש כאן, יש מדריך מצויין תוצרת אנטולי לקניית ציוד יד שניה :xyxthumbs:

לא הבנתי, מה יד שנייה לא ממש עקבתי אחריך.

ואם למישהו יש דיעות.... בבקשה עזרה אני מזמין שבוע הבא את אחד מהם זה קצת לחוץ לי.

פורסם

אני לא חושב שיש מישהו ששמע את שני המערכות ויכול להגיד לך איזו יותר טובה... וגם אז אתה עלול דווקא לאהוב את השנייה...

אני אישית הייתי הולך על המיקרולאב, אלו רמקוליים יותר רציניים עם וופרים וטויטרים שאני אישית יותר אוהב מאשר רמקולים לויינים וסאב.

אבל אני משתמש בעיקר למוזיקה ברמקולים.

לסרטים ומשחקים הייתי מעדיף את הלוייניים, אבל אחרי הכל לא הייתי לוקח בכלל 2.1 למשחקים וסרטים אלא 5.1

תכלס לך על מה שנראה לך לא תמצא מישהו שבאמת יודע מה עדיף, קח בחשבון שהמיקרולאב מאוד גדולים.

פורסם

לא הבנתי, מה יד שנייה לא ממש עקבתי אחריך.

ואם למישהו יש דיעות.... בבקשה עזרה אני מזמין שבוע הבא את אחד מהם זה קצת לחוץ לי.

בכסף זה, כל זוג מדפיים ומגבר יד שניבה ישמעו הרבה יותר טוב, מה לא ברור?

פורסם

יש לי את ה MX5021 , שלשלום קניתי אותם, רמקולים מעולים! סאב עמוק נקי וברור, האיכות והדיוק בצלילים זה פשוט מדהים שאין דברים כאלו,

יש שלט חוטי גדול, יפה ונוח לשליטה על הכל (טרבל&באס וווליום), איתו בא גם שלט אלחוטי קטן עם שליטה טובה על הכל.

החסרון היחיד הוא קודם כל השסאב ענק, בגודל של המחשב שלי xD

עוד חסרון הוא שבסרטים, אם אתה לא שומע על ווליום בינוני אז אתה שומע קול כזה "אממממ" ..

בכל מקרה לסרטים יש לך את ה G51...

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה MX5021 , שלשלום קניתי אותם, רמקולים מעולים! סאב עמוק נקי וברור, האיכות והדיוק בצלילים זה פשוט מדהים שאין דברים כאלו,

יש שלט חוטי גדול, יפה ונוח לשליטה על הכל (טרבל&באס וווליום), איתו בא גם שלט אלחוטי קטן עם שליטה טובה על הכל.

החסרון היחיד הוא קודם כל השסאב ענק, בגודל של המחשב שלי xD

עוד חסרון הוא שבסרטים, אם אתה לא שומע על ווליום בינוני אז אתה שומע קול כזה "אממממ" ..

בכל מקרה לסרטים יש לך את ה G51...

איך הם למשחקים ? אני לא מתכוון לראות כל כך הרבה סרטים... שימוש כללי גם מוזיקה גם סרטים אבל בעיקר משחקי מחשב.

האיכות טובה שמחקים יצא לך לשחק ? ואוזניות גם נשמעות טוב איתם בחיבור לסאב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים