עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית מחשב נייד בתקציב עד 5000 ש"ח בערך

Featured Replies

פורסם

אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים ושימושים סטנדרטים

דגם ראשון Acer

מחשב נייד 15.6 ליבה כפולה Acer Extensa 5630 T6400

יצא מחשב חדש יחסית שאני לא כל כך מבין על המעבד שלו ועל המסך החדש הוא עולה יותר ב- 1000 ש"ח בערך בדגם הוא:

5810T Acer

בטח אתם שואלים למה החברה הזאת דווקא הם מציעים עכשיו ב-250 ש"ח תוספת אחרייות לעוד 2 בנוסף לשנה שאני מקבל שזה שווה

מבחינה כספית אין לי בעיה להשקיע על המחשב השאלה מה אתם אומרים מה יותר טוב מה ההבדלים בינהם

יאללה תנקס מחכה לעצות... :)

פורסם

מה התקציב שלך? אתה מתכוון לנייד אותו הרבה? צליל הרבה סוללה או דברים אחרים?

וחברות כמו לנובו\דל נותנות אחריות של 3 שנים מראש

פורסם
  • מחבר

5000 ש"ח עולה המחשב היקר מבינהם אז זה התקציב בערך רוב שימוש המחשב יהיה בבבית אבל אני גם אקח אותו ממקום למקום והסוללה זה גם חשוב שתחזיק הרבה זמן

ולפי מה שאני ראיתי כולם נותנות רק שנה אחרייות לפחות זה מה שאמרו לי בחנות וזה מה שאני רואה גם בעיתונים בודדים אלה שנותנים 3

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורם

אם אתה מנייד את המחשב הרבה ורוצה חיי סוללה טובים, כדאי לשקול מחשב קטן יותר. לצרכים שלך באמת אין חובה לקנות משהו כלכך גדול. כמה זמן סוללה אתה מקווה לקבל?

פורסם
  • מחבר

8 שעות בערך שהבנתי שהמחשב השני שציינתי יתן לי את זה בזכות המסך החדשני שלו שצורך פחות ....

מחשב יותר קטן? לא נראה לי תקן אותי אם אני טועה שהקטינו תגודל שלו פגעו באיכות של המחשב וגם מסך קטן זה פחות נוח בהרבה אז לא ביג דיל טיפה יותר כבד התרגלנו מהצבא לא?

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורם

פורסם
  • מחבר

קיצר מה אתם אומרים לסיכום ?.... ;) ;) ;) ;)

פורסם

8 שעות בערך שהבנתי שהמחשב השני שציינתי יתן לי את זה בזכות המסך החדשני שלו שצורך פחות ....

8 שעות זו דרישה שאפתנית לכל מחשב, בטח ובטח למחשב של 15.4"-15.6". ה-5810T אכן יספק זמן סוללה ארוך מאד בשביל מחשבים בגודל כזה (לאור מעבד ה-ULV שלו). ל-8 שעות המוצהרות אני בספק שתגיע בשימוש סביר אבל בהחלט ראיתי ביקורות שהגיעו לשש שעות בלי בעיות. אם מה שאתה רוצה זה מחשב גדול עם חיי סוללה טובים ומשקל נמוך יחסית זוהי הבחירה ההגיונית ביותר בתקציב.

מחשב יותר קטן? לא נראה לי תקן אותי אם אני טועה שהקטינו תגודל שלו פגעו באיכות של המחשב וגם מסך קטן זה פחות נוח בהרבה אז לא ביג דיל טיפה יותר כבד התרגלנו מהצבא לא?

כן, אתה טועה. אין שום קשר בין גודל המחשב לאיכותו.

ביחס לנוחות, אני לא יודעת מה אתה עשית בצבא אבל אישית אני לא נהניתי עד כדי כך שאני מעוניית לשחזר את החוויה בבית ועל חשבוני :nixweiss:

סה"כ, נראה לי שה-5810T הכי מתאים למה שאתה רוצה. תגיע אליו כמובן עם ציפיות ריאליסטיות כי כן מדובר במחשב שמקריב ביצועים לטובת ניידות וחיי סוללה. לשימושים שלך הוא יספיק.

פורסם
  • מחבר

* מטרות המחשב? סטודנט (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, סרטים ואולי סוליטר שישעמם ...

* גודל המסך? לפחות 15 שיהיה נוח

* משקל רצוי? כמה שפחות כבד אבל לא קריטי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בסביבות 8 שעות בערך

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - כמובן!!!

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 240GB ומעלה

* צורב DVD? בוודאי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית? חשוב שתהיה אחריות טובה במעבדות החברה למשך שלוש שנים.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברות גדולות ומוכרות בעלות שירות טוב במקרה הצורך...

חשבתי על הדגמים האלה בנתיים מה אתה אומרים

דגם ראשון Acer

מחשב נייד 15.6 ליבה כפולה Acer Extensa 5630 T6400

יצא מחשב חדש יחסית שאני לא כל כך מבין על המעבד שלו ועל המסך החדש הוא עולה יותר ב- 1000 ש"ח בערך בדגם הוא:

5810T Acer

בטח אתם שואלים למה החברה הזאת דווקא הם מציעים עכשיו ב-250 ש"ח תוספת אחרייות לעוד 2 בנוסף לשנה שאני מקבל שזה שווה

בניגוד לחברות אחרות שרוצות 700 ומעלה... וגם יש אפשרות לוותר על הוינדוס וזה חוסך לי עוד 500 שקל

למי שיש עוד שאלה מוזמן לשאול בכל אופן תודה למי שיעזור אני חייב את זה למחר...

פורסם
  • מחבר

בא לך לתת לי טיפה מידע עליו כי את המעבד אני ממש לא מכיר ואת המסך החדש לא שמעתי עליו בכלל

פורסם

אבל למה לפתוח עוד ת'ראד בדיוק באותו הנושא? קרא את חוקי הפורום בבקשה, דאבל פוסטינג אסור.

הנושאים אוחדו.

איזה סוג של מידע נוסף אתה מחפש? ביחס למעבד, כפי שכבר אמרתי מדובר במעבד ULV (בעל צריכת חשמל נמוכה) שמקריב ביצועים למען חיי סוללה. איזו אינפורמציה חסרה לך לגבי המסך? אין בו שום דבר חריג.

פורסם
  • מחבר

נתתי שתי מחשבים לדוגמא שהשני יקר יותר ב-1000 שקל השאלה היתה מה לקנות ואם התוספת של ה-1000 שקל תוסיף ערך משמעותי למחשב והאים שווה להשקיע מחשב הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים