עבור לתוכן

דרוש מפרט גיימינג K6.5 ש"ח,כולל מסך,ללא OC.

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון כי אם יצא עכשיו I7845 זה עדיין לא יספיק לו עוד שנתיים אי אפשר לדעת לצערנו מתי תיצא טכנולוגיה חדשה של מעבדים וסוקט חדשים וכו'

דבר שני רוב המשחקים היום תומכים בשתי ליבות (חוץ מGTA IV ) אז בשבילו עדיף חסיכה של אלף שקל או 2 ובחירת מעבד של 4 ליבות יהיה בחירה נכונה...

בחירה במעבדים חזקים כמו I7 הם בשביל תוכנות כבדות וגרפיקה וכו' לא בשביל גיימינג כי הביצועים אין שום טיפת הבדל

פורסם

תוכל לומר לי בבקשה לאיזו מערכת\רמקולים יחובר המחשב? כי מאוד יכול להיות שממש אין לך צורך בכרטיס קול טוב. (שכן הכרטיס קול המובנה בלוח יותר ממספיק למשתמש ממוצע)

אם אתה לא יודע אילו רמקולים לפחות תן לי כיוון... אני ממליץ לך לענות כמה שיותר מהר פשוט אני צריך לזוז עוד מעט...

פורסם
  • מחבר

זה הרמקול שלי

Creative SBS A300

עוצמה כוללת: 21 וואט (RMS) , הרכב רמקולים: 2.1 , מותג: Creative , עוצמת סאב וופר: 11 וואט (RMS) , סאב וופר: כולל סאב וופר

פורסם

אם כך... צריך לעשן בערך קילו גראס ולשטות שישיית אבסולוט כדי לקנות כרטיס קול יעודי... המובנה שעל הלוח הרבה יותר מיספיק.

עריכה: חשוב לציין שזאת צריך לבצע על בטן ריקה ותוך 20 דקות לכל היותר.

פורסם
  • מחבר

אם כך... צריך לעשן בערך קילו גראס ולשטות שישיית אבסולוט כדי לקנות כרטיס קול יעודי... המובנה שעל הלוח הרבה יותר מיספיק.

אם אתה אומר חח

מה לעשו תאני לא מבין בדברים האלה,בגלל זה אני שואל אותך O:

אתה מכיר מישהו שאפשר להשיג מימנו את החומרה?

מה אתה אומר? להחליף רמקולים? אם כן,איזה?

פורסם

מה הכוונה להשיג את החומרה? חנות? אם כן, אז אני ממליץ לך על IQPC שממוקמים באשדוד...

רמקולים אני מציע לך על:

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2034

שמעתי עליהם הרבה דברים טובים.

אבל אם אתה רוצה להשקיע עוד:

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2060

עריכה: אבל אם אתה מרוצה מהקיימים... למה לבזבז? שים לב אבל שהרמקולים היקרים יותר פה הם 5.1... זה אומר שתצטרך לתלות אותם בהתאם.

עריכה 2: יכול להיות שאתה תהנה גם מתוספת עכבר גיימינג... אני ממליץ לך על MX518. הרבה מסכימים איתי באלפי הנושאים שנפתחו על עכבר מומלץ.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה להשיג את החומרה? חנות? אם כן, אז אני ממליץ לך על IQPC שממוקמים באשדוד...

רמקולים אני מציע לך על:

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2034

שמעתי עליהם הרבה דברים טובים.

אבל אם אתה רוצה להשקיע עוד:

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2060

עריכה: אבל אם אתה מרוצה מהקיימים... למה לבזבז? שים לב אבל שהרמקולים היקרים יותר פה הם 5.1... זה אומר שתצטרך לתלות אותם בהתאם.

עריכה 2: יכול להיות שאתה תהנה גם מתוספת עכבר גיימינג... אני ממליץ לך על MX518. הרבה מסכימים איתי באלפי הנושאים שנפתחו על עכבר מומלץ.

האמת שהתכוונתי לרשום חומר חח(יענו של הגראס)

אגב,עכשיו חשבתי על משהו,יש עכשיו את המבצע הזה של האינטרנט שאם משדרגים את האינטרנט מקבלים מסך 26 אינץ של סמסונג ב29 ש"ח לחודש.

ואני בכל מקרה מתכנן לשדרג 8 מגה,אז לא עדיף לקנות את המסך הזה?(במקום המסך הזה SAMSUNG LCD 24" 2433BW 5ms FULL HD)

מה אתה אומר?

פורסם

תברר ממש טוב לגבי המבצע הזה... כי לדעתי זה30 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנתיים... ואז ממש לא שווה. בכל מקרה, לדעתי ממש אסור(!) להתחייב להפקית אינטרנט. זה הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות. המחירים תמיד יורדים ויכולים לדפוק אותך בכל זמן שרק בא להם...

אם אתה לא מחוייב יש לך קלף מיכוח וככה את מחזיק את הספקית קצר. ואם בכל זאת יש בעיות אתה יכול לעזוב מתי שבא לך. אני ממליץ לך לעשות חודש נסיון באקספון (018). הבנתי שהם מצויינים!

אני כנראה זז... שמחתי לעזור. אם יש לך עוד משהו לשאול\לאמר אני אראה את ההודעה שלך ב-2 בלילה בערך... (עובד בגן אירועים...).

יאללה ביי!

פורסם

^

אל תשכח שמדובר בבזק, היא אחת החברות הטובות ביותר בישראל, ומחיר המסך במילא יורד ל1000 ש"ח (במקום 2000 ש"ח אם אני לא טועה) ככה שדי נחמד המבצע הזה ואם יש לך במילא כוונה להישאר אצלם.

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה,מה הקטע של קרור למעבד?

לא ראיתי מפרטים עם הדבר הזה...מה זה עושה?

זה לא לOC?

פורסם

וול...זה מקרר את המעבד.

לא ממש הבנתי מה השאלה שלך, אתה שואל למה צריך קירור למעבד?

פורסם
  • מחבר

וול...זה מקרר את המעבד.

לא ממש הבנתי מה השאלה שלך, אתה שואל למה צריך קירור למעבד?

כן,זה מה שאני שואל,כי במפרטים אחרים אני רואה שלא מצויין שם קירור למעבד שם.

פורסם

וול ברמת העיקרון במפרטים אחרים המעבד אם תשים לב כתוב לידו BOX, ז"א שהמעבד מגיע עם מאוורר מהחברה. הרוב פה ממליצים על קירורים איכותיים יותר מחברות צד שלישי, וכשאין צורך פשוט משאירים אותך עם הקירור שמגיע עם המעבד כי הוא יכול להספיק.

אבל תזכור שאתה תמיד חייב קירור על המעבד אחרת הוא יתחמם לך ויתחיל לקרוס (ואולי גם להישרף).

פורסם
  • מחבר

וול ברמת העיקרון במפרטים אחרים המעבד אם תשים לב כתוב לידו BOX, ז"א שהמעבד מגיע עם מאוורר מהחברה. הרוב פה ממליצים על קירורים איכותיים יותר מחברות צד שלישי, וכשאין צורך פשוט משאירים אותך עם הקירור שמגיע עם המעבד כי הוא יכול להספיק.

אבל תזכור שאתה תמיד חייב קירור על המעבד אחרת הוא יתחמם לך ויתחיל לקרוס (ואולי גם להישרף).

אוקי,תודה.

ביום ראשון אני אלך לקנות את המחשב D:[br]פורסם בתאריך: 7.08.2009 בשעה 11:24:35

סליחה על הדאבל,פשוט זה ירד לעמוד שני...

שאלתי כמה אנשים,ואמרו לי שבשביל הכרטיס מסך שיש לי עכשיו צריך ספק 700W לפחות

אז מה אתם אומרים,להקשיב להם ולחזק את הספק?

אגב,לא עדיף HD4890 מאשרר HD4850X2?

כי בHD4890 אפשר לעשות CF וHD4850 הוא כבר עכשיו CF,מה אתם אומרים?[br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 00:20:21

הקפצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים