עבור לתוכן

מחשב חדש למשחקים עם 26 אינצ', צריך עזרה יש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ולהחליף כבר את הפנטיום 4 הזקן שלי,

אני לא יודע אם זה משנה אבל אמרו לי פה שאחד הדברים שצריך לקחת בחשבון זה את גודל המסך, אז יש לי 26 אינצ' שעובד ברזולוציה מוזרה.. 1360x768

התקציב הוא עד כ 2200-2400 בלי: כרטיס מסך (שאותו אני יקנה בנפרד ב 700-900 ש"ח) מסך, מקלדת ועכבר

מבחינת מעבד, במה כדאי להשקיע היום? קואד או דואל?

אני ירצה לבצע אוברלוק, לא משהו מוגזם אבל ראיתי שאת ה E8400 אפשר לדחוף ל3.6 בקירור סטוק (או עם ה freezer 7) בקלות בלי לשנות מתחים.

מה שחשוב במשחקים זה Mhtz יותר גבוה נכון? יותר חשוב מכמות המעבדים?

כי בטווח המחירים של ה e8400 שהוא 3 ג'יגה-הרץ אפשר להביא את ה Q8400 שהוא 2.66 ג'יגה-הרץ

GTA IV יהיה לי מאוד חשוב ואני רוצה שאני יוכל להפעיל אותו בצורה טובה, ה e8400 ב OC יספיק? ה Q8400 יריץ משחקים אחרים בצורה טובה? (רק 2.6, אני לא יודע אם אפשר לעשות לו אוברקלוק)

מבחינת לוח אם, בדקתי קצת בפורומים מחו"ל וראיתי הרבה Overclock database שמראים מלא מלא אנשים שעשו אוסי ל e8400 עם לוח בעל צ'יפסט P35, זה לא לוחות ישנים? כבר לא מוכרים אותם בכל חנות שהייתי (skypc,fox,iqpc..)

וגם ראיתי שגם לא כל כך מדברים על ה P43.. הוא לא טוב? לא אוברקלוקר רציני? כדאי לי ללכת כבר על P45?

מה ההבדלים בין ה 43 ל 45?

אני לא מעוניין ב RAID או crossfire/sli כרגע..

ויצרן, Gigabyte או Asus שאני שומע עליו רק דברים טובים (אבל הוא יותר יקר)

בלוחות של ג'יגהבייט אפשר לבצע אוברקלוק? אני יודע שזה לא יהיה קל כמו ב P5QL אבל השאלה היא האם אפשר? והאם זה יהיה אפקטיבי?

מבחינת זכרונות, אני רוצה מינימום 4 ג'יגה, עם אפשרות להרחיב בעתיד

ddr2 800 יספיק למשחקים?

איזה חברה לקחת ocz, corsair או gskill שלא שמעתי עליה עד עכשיו אבל כמו שזה נראה בפורומים בחול היא מעולה.. אפשר הסבר?

דואל או סינגל צ'אנל?

הארד-דיסק אין לי כל כך מה לשאול אני כנראה יקח 1TB אם יהיה תקציב או 500 עכשיו ועוד 500 אחר כך..

חברה מומלצת? WD או סאמסונג?

הרכיב הכי חשוב, כרטיס מסך, תמיד שמעתי ש ATI הרבה הרבה יותר טובים מ NVIDIA באותו טווח מחירים ואני רוצה לנסות (אף פעם לא היה לי כרטיס של ATI)

עכשיו, למסך 26 אינצ' שלי שעובד ב 1360x768, מה לקחת?

4850 או 4870?

512MB או 1GB? ראיתי בבנצ'מארקים שאותו כרטיס ב 512 עובד טיפה טיפה יותר מהר מ 1GB.. הגיוני? מה הסיפור פה?

ל 4850 יש GDDR3 ול 4870 יש GDDR5, זה אמור לשנות לי משהו?

ל Saphirre יש גם גירסאות toxic ו vaprox, מה ההבדלים בין הגרסאות לבין הרגיל?

צורב DVD אני יקח הכי פשוט והכי זול, אין שאלות כאן.

מארז וספק כוח,

מארז לא משפיע לי על ביצועים וגם לא משנה לי כל כך איך הוא יראה, העיקר שיהיה לו 2 USB מקדימה,

אז כדי להוזיל עלויות אני יקח MID TOWER הכי פשוט כמו:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4042

מישהו מכיר? מומלץ?

וספק, מה יחזיק לי את הכרטיס מסך, ויתן לי לבצע אוברקלוק מינימאלי (כמו שאמרתי מקודם, E8400 ל 3.6)?

500 וואט? או אפילו 450-460 וואט יספיק?

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2940

או

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=3164

של COOLERMASTER

או שיש 500 וואט יותר זול שיתן לי את הביצועים שאני צריך?

שאלה אחרונה, זה כבר אחרי הקניה אבל.. מערכת הפעלה, מה להתקין? Vista רגיל או Vista 64? מה ההבדל?

אם אני מתקין Vista 64 אני גם צריך משחקים מיוחדים ל 64 או שכל משחק רגיל יתאים? מה נותן לי זה שאני מתקין 64?

ו.. זהו בעיקרון, אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אני באמת צריך את העזרה שלכם כי אני לא כל כך עוקב בחומרה וכל יום יוצא דברים חדשים אז.. השארתי את זה לכם.. המומחים!

תודה!

פורסם
  • מחבר

...

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים