עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל dvd ולחיבור הלווין

Featured Replies

פורסם

מתנצל שהשאלה לא כל כך נוגעת לחיבור המחשב אבל אולי מכאן תצא הישועה....

יש לי dvd חדש של LG שמחובר לממיר של יס, כלומר יציאות האודיו מהממיר מחוברות לdvd ויצאת הוידאו של הממיר מחוברת לטלויזיה , הבעיה היא שאין סינכרון בין הקול לבין התמונה בטלויזיה, יש איזשהוא לאג בינהם.

כשאני רואה סרטי dvd (ואז כמובן אני חייב להחליף יציאות וידאו מהממיר לdvd) אז אין שום בעיה כזאת....

יש למישהו רעיונות??

פורסם

לא בדיוק ברור העניין שלך...

אם הבעייה היא שאין לך מספיק כניסות בטלווזיה אז שפוט תקנה מפצל עם סוויטש (חשוב מאוד שיהיה עם דוויטש - ממתג) , 50-70 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק ברור העניין שלך...

אם הבעייה היא שאין לך מספיק כניסות בטלווזיה אז שפוט תקנה מפצל עם סוויטש (חשוב מאוד שיהיה עם דוויטש - ממתג) , 50-70 ש"ח.

לא, אין בעיה בכניסות..פשוט אין סינכרון בין הקול לתמונה , הבחור בסרט מדבר ואחרי חצי שניה יוצא קולו... ;)

פורסם

נראה לי שלא התכוונת ל DVD של LG אלא למן DVD ורסיבר בחתיכה אחת שבאים עם רמקולים ועולים גרושים....

וזה כבר יכולה להיות סיבה ללמה העסק לא עובד טוב.. אם זה המצב אז זה קצת בעייה.. הדברים האלו מאוד מוגבלים.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שלא התכוונת ל DVD של LG אלא למן DVD ורסיבר בחתיכה אחת שבאים עם רמקולים ועולים גרושים....

וזה כבר יכולה להיות סיבה ללמה העסק לא עובד טוב.. אם זה המצב אז זה קצת בעייה.. הדברים האלו מאוד מוגבלים.

זה בדיוק...הוא באמת עלה גרושים, אבל קשה קצת לפת\טור את העניין ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים