עבור לתוכן

אוהב כלבים ? - שוטר שטייל עם כלבו ירה בכלב של שכנו וטען - " הותקפתי "

Featured Replies

פורסם

אז זה רק מראה כמה אנשים במדינה הזו חושבים "עקום".

יש לי נשק אישי ואם כלב היה תוקף אותי,היתי מעדיף לתת לו בעיטה ולא לירות בו.

פורסם

אתה מבין שזה הכל ביחס לגודל של הכלב?

כי אם לכלב ה"לא נכון" תביא בעיטה, אתה תקבל כזה ביס שלא תשכח את הכלב הזה הרבה זמן.

שלא לדבר על זה שבחלק העליון של הרגל נמצאים כמה עורקים ...שבוא נגיד לא כדאי לקבל שם איזה "ביס" עצבני מכלב עוד יותר עצבני.

פורסם

אז אתה באמת טמבל,גם אם בן אדם היה רץ אליך בצעקות הייתה יורה בו? תאמין לי שאם זה היה בן אדם ולא כלב,השוטר הזה היה חושב פעמיים! ולמה?? כי אם הוא היה יורה בבן אדם אז הוא היה נכנס לכלא,הגנה עצמית או לא,ואם זה כלב,אז למי איכפת??

כל עוד הכלב לא נגע בך ורוב הסיכויים שגם לא יגע בך אין לך את הזכות אפילו לכוון אליו נשק,שלא נדבר על להשתמש בו.

חוץ מזה שגם יריה באוויר הייתה מפחידה את הכלב,אני לא מבין את הצמא לדם של אנשים,צריך לחשוב פעמיים לפני שעושים דבר בלתי הפיך!

בנאדם יכול להבין את ההרתעה שבהחזקת נשק ולכן הצגת הנשק תספיק, כלב לא יכול להבין את זה.

פורסם

יריה אחת באוויר והכלב יברח.

האוזניים של הכלבים רגישות בהרבה מאוזניים של אדם.

פורסם

^^^^^

זה נכון וזו השיטה, זה לא איזה כלב עבודה או משטרה, זה כלב משפחה, מספיק רעש חזק (כמו יריה בשביל להפחיד אותו).

מה שזה מראה הפתיל הזה זה שאנשים בורים גמורים שזה נוגע לכלבים פה בארץ (ואני מכיר את זה מהעבודה שלי), זה לא מחמיא...

פורסם

אני מחליק מידי פעם על רולר ומשום מה כלבים שונאים את זה...

רצים אלי מלא כלבים ענקיים עם שיניים חשופות.

ואתם יודעים מה קורה כשהם מגיעים אלי? כלום! הם נעמדים וממשיכים לנבוח.

פורסם

:lol:

זה לא שהם שונאים את זה, זה נראה להם מוזר וקצת מחשיד, כלב שמכיר את זה אפילו לא ישים לב אליך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים