עבור לתוכן

אוהב כלבים ? - שוטר שטייל עם כלבו ירה בכלב של שכנו וטען - " הותקפתי "

Featured Replies

פורסם

הרבה אנשי משטרה הם לא מציאה גדולה.

פורסם

מה קורה עם הרצח של הכלבים אני לא מבין

זה נהיה כמו המקרים שההורים רוצחים את הילדים :pissed:

שזה לא יהפוך למגפה

פורסם

מזעזע :kopfpatsch:

שוטר שיורה בקלות בכלב, הוא לכאורה רוצח שעשוי גם לירות באדם".

צודקים!!

פורסם

ירי בבני אדם אין לי בעיה, אבל למה לירות בכלב?!?!

פורסם

מזעזע, מקומם!

פורסם
  • מחבר

בגלל שיש לו כלב אז ... הוא אוהב בעלי חיים ונורמטיבי ( החלטת השופט ) ומגיע לו רק נו נו נו קטן וזהו.

אני מת לראות את פסק הדין.

ביב המשפט הולך להפליץ שוב פס"ד מסריח של שופט מנותק ובלוי. ( אם זה בכלל יגיע לזה אני בספק )

מכיוון שכלב זה לא אדם, המקסימום שהוא יקבל זה שימוש לא ראוי בנשק. ( כי הוא רק ירה בכלב החולרה ולא התעלל בו )

הלוואי שיגיע לידיים שלי ...

פורסם

כתבה מגמתית, כל הכבוד לשוטר. אם כלב גדול היה רץ אלי בנביחות והיה לי נשק הייתי עושה את אותו הדבר בלי לחשוב פעמיים מתוך אינסטינקט של הגנה עצמית. אם יש לשכן כלב גדול ומסוכן זאת אחריותו למנוע מהכלב להשתחרר ולהתנפל על אנשים.

פורסם

כמה שטנה נשפכת פה.

אתם לא באמת יודעים מה קרה שם. למה להיות כ"כ צרי מחשבה?

ירי בבני אדם אין לי בעיה, אבל למה לירות בכלב?!?!

מה שרשמת פשוט עצוב, בכל קנה מידה אפשרי.

פורסם
  • מחבר

Nyromith, :kopfpatsch:

פורסם

כתבה מגמתית, כל הכבוד לשוטר. אם כלב גדול היה רץ אלי בנביחות והיה לי נשק הייתי עושה את אותו הדבר בלי לחשוב פעמיים מתוך אינסטינקט של הגנה עצמית. אם יש לשכן כלב גדול ומסוכן זאת אחריותו למנוע מהכלב להשתחרר ולהתנפל על אנשים.

תכל'ס אם כלב גדול היה רץ אליי בנביחות והיה לי נשק, אז הייתי יורה לעצמי בראש .

פורסם

אני חובב בעלי חיים ובעל כלב גדול אבל אני מסכים עם Nyromith.

פורסם

same here, אם זה כלב גדול שמסוגל להסב לי נזק רציני ו/או להעמיד אותי בסכנת חיים, לא אהסס להשתמש בנשק אם יש לי אחד ביד.

במקרה שמדובר באיזה כלב קטן ומצחיק שיכול מקסימום להכאיב... הרגל תספיק בשביל להרחיק אותו.

פורסם

אז אתה באמת טמבל,גם אם בן אדם היה רץ אליך בצעקות הייתה יורה בו? תאמין לי שאם זה היה בן אדם ולא כלב,השוטר הזה היה חושב פעמיים! ולמה?? כי אם הוא היה יורה בבן אדם אז הוא היה נכנס לכלא,הגנה עצמית או לא,ואם זה כלב,אז למי איכפת??

כל עוד הכלב לא נגע בך ורוב הסיכויים שגם לא יגע בך אין לך את הזכות אפילו לכוון אליו נשק,שלא נדבר על להשתמש בו.

חוץ מזה שגם יריה באוויר הייתה מפחידה את הכלב,אני לא מבין את הצמא לדם של אנשים,צריך לחשוב פעמיים לפני שעושים דבר בלתי הפיך!

פורסם

+1

לבחור למעלה, במקום לנחש, כן ינשך לא ינשך - שהבעלים שלו ישמור עליו קשור.

היתי פועל בדיוק אותו דבר. ואם היה לי קלאץ' הוא היה אוכל מכסנית שלמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים