פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים שלום לכולםברשותי הכרטיס המצויין בכותרת.כאשר אני בודק טמפרטורות\מהירויות מאוורר באמצעות התוכנה של אסוסניראלי שהטמפרטורה קצת חריגה,אלא אם כן אני טועה,ו..האם יש מצב שהמאוורר לא באמת עובד בקצב שהוא אמור ?אז ככהGPU = 77 מעלותRAM = 61 מעלותבמנוחהאני רק עובד קצת באינטרנט\פייסבוקוהמהירות של המאוורר מסומנת על 99 אחוז,והמהירות שלו זה3064 RPM \הגיוני ?נורמלי?תודה לכולם
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים בדוק את הפרמטרים השונים עם GPU-Z..כמו כן נקה אבק מההיטסינק של הקירור..זה צריך להוריד את המעלות פלאים..
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר לפני פחות מחודשהוצאתי את הכרטיס מהמחשב וריססתי אותו עם ספריי מיוחדנגד אבק שנקנה בחנות מחשבים,ובאמת העפתי מלא אבק משם.אתה מתכוון לפרק את הקירור ולנקות מבפנים ?מה שרציתי לדעת זה,האם 3000 סיבובים בדקה זה באמת המהירות המקסימלית של המאוורר בדקתי את הטמפרטורה עם ה gpu-z והיא זהה 1לאחד
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים לא..הכוונה היא לנקות אותו כמו שביצעת בעבר..נקה את המאוור עצמו וכו..לא צריך לפרק כלום..והRPM תקין..אבל בדוק עם התוכנה שהצעתי..לגבי הקריאה הנכונה שלו..
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר בכל מקרה אני רוצה לקנות קירור.אבל אני אעשה את זה.טמפרטורה במאמץ 82שיחקתי עכשיו איזה חצי שעהquakewars
פורסם 2009 באוגוסט 716 שנים הטמפ' תקינה לחלוטין..אם אתה מתעקש על קירור אחד הדגמים של AC יעשו את העבודה בתקציב הזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.