עבור לתוכן

אוזניות ER-6i התקלקלו - מחפש פתרון

Featured Replies

פורסם

יש לי אוזניות Etymotic Research 6i שקניתי יד-שנייה לפני כחצי שנה ואני מאוד נהנה מהם.

לא היתה לי איתם שום בעיה עד שפתאום שמתי לב שבאוזנייה השמאלית לא שומעים כלום. כשמשחקים קצת עם הכבל שלה ומניחים אותו בזווית מאוד ספציפית היא עובדת, ובתזוזה הכי קטנה מפסיקה לעבוד שוב. מרגיש כמו איזשהי בעיה של מגעים בתוך האוזנייה.

מה אפשר לעשות? האם לדעתכם אני אוכל לתקן אותה בעצמי יחסית בקלות או שצריך לשלוח לתיקון? (אם כן אז איפה? האוזניות לא נקנו בארץ)

פורסם

אני חושב שבתיקון...

אמורה להיות אחריות שקיבלת לא? הבן אדם שקנית ממנו בטח לא הביא לך.

פורסם
  • מחבר

האוזניות נקנו בארה"ב, לא יודע מאיפה או מתי ולא יודע אם יש אחריות

בכל מקרה מישהו יודע אם יש להם נציגים בארץ או מעבדה כלשהי שאפשר לשלוח לתיקון? אין אחריות אז כמובן שאני אשלם כסף

מצד שני זאת נשמעת כמו בעיה פשוטה, ואם יש דרך לפתור אותה בעצמי זה יהיה מצויין

פורסם

לך לחנות אוזניות כל שהו תבקש לתקן אותם,אני בטוח שזה יעזור

פורסם

זה לא כמו להחליף רדיאטור באוטו. עד כמה שידוע לי לETY כבר אין נציגות בארץ, אז די נדפקת פה :(

פורסם

נסה ליצור קשר עם החברה, שלח להם או מייל או משו, תתאר להם פחות או יותר מה הבעיה והם יגידו לך האם הם יכולים לעשות משהו בעניין.

לשאול לא עולה כסף אתה יודע.

הבעיה שאני מניח שאין לך תעודת אחריות, כי אם הייתה לך אז לדעתי היה סיכוי טוב שהיו מתקנים לך ללא תשלום ואפילו מחזירים לך את סכום המשלוח אליהם.

סך הכל אלו אוזניות שדי שווה לתקן, אם הבעייה היא בפלאג אז זה דווקא די פשוט לתקן, אם זו בעייה באוזנייה עצמה זה כבר יותר מסובך ואני לא חושב שתוכל לעשות את זה לבד.

פורסם

הסיכוי שיחליפו לו את האוזניות ללא כתב אחריות הוא נמוך (ועוד יותר נמוך אם האחריות פגה).

גם אם כבר יסכימו מחיר המשלוח וכל ההתעסקות בזה לא שווה את זה.

קנה חדשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים