עבור לתוכן

מהם ההבדלים העיקריים בין מצלמת פנסוניק TZ5 לבין ZS3 ?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

מזה זמן רב שאני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה ולאחר לבטים רבים הוחלט על אחת מהשתיים, ברצוני רק לדעת מהם ההבדלים העיקריים ביניהן, האם משהו שמצדיק את ההפרש במחיר (1,100 ש"ח מול 1,500 ש"ח) ?

נ.ב. - אם ארכוש את ה- TZ5, ארכוש אותה בארץ, אם ארכוש את ה- ZS3, אעשה מאמץ ואביא אותה מחו"ל, לכם ציינתי 1,500 ש"ח ולא 2,000 ש"ח.

תודה רבה,

אורן.

פורסם

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=panasonic_dmctz5,panasonic_dmczs3&show=all

בקצרה-

עדשה רחבה יותר וארוכה יותר. 28-280 לעומת 25-300.

10 מגה פיקסל לעומת 9.

מקליטה וידאו בסטריאו.

ואם אני לא טועה, מצלמת בHD שתופס פחות מקום...

האם שווה את ההפרש?

נחכה לתשובות של אחרים פה.

אני נהנה מאוד מהTZ5 שלי. אבל רק שיחקתי קצת עם ZS3 ככה שאין לי דעה מוצקה מספיק.

פורסם

^^

אני מתחייס לתגובה שמעל

עדשה רחבה יותר טובה בעיקר לצילום נופים וכד'.

ככה שאם אתה לא מצלם הרבה נופים אז לא חובה. גם 28MM יספיק(מניסיון)

לא תרגיש הבדל באיכות מהצד של המגה פיקסל, 9 מגה פיקסל זה המון, וחוץ מאשר להדפיס את זה בפוסטרים ענקיים, לא יהיה הבדל בין 9 ל10.

על הווידאו:

הווידיאו שלה איכותי מאוד, וברמה אחת(אם לא כמה רמות) מעל הTZ5(שגם איכותי) יש פה אחד בשם: "ערוץ 10 הפקות" או משהו כזה, שיש לו את הZS3 והוא יכול להגיד לך.

וגם אני נהנה מהTZ5 מוציא תמונות וסרטונים מעולים. :)

פורסם

מאוד מרוצה מה TZ7 שלי ותאמת בחיים לא הייתי מרוצה כל כך ממצלמה.

עברתי הרבה מצלמות בחיים אם זה קנון מסדרת ה powershot הקטנות (מהדגמים היותר בכירים עברתי מספר כאלה לאחר גנבות ודפיקות), וגם ניקון מסדרת ה coolpix.

ה tz7 נותנת תמונות חדות ועם צבעים מדוייקים מאוד לדעתי.

בנוסף היא קומפקטית מאוד בעלת עדשה ארוכה מאוד, והדבר הכי הכי היא צילום הוידאו ב HD שהאיכות פשוט פנטסטית. גם האודיו בסרטים יוצא מדהים ובכמה וכמה רמות מעל כל מצלמה אחרת שראיתי.

למרות שהיא עולה יחסית הרבה, אבל שווה כל גרוש ששילמתי עליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים