פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים הלוח הכי טוב בעולם למעבדי אינטל, בביקורת ווידאו. בינתיים, רק תמונות.http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=15244 - תהנו.
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר אתה מתכוון ל-TM שיש לי בשם עכשיו? אם כן, אז זה משהו שהיה לי ביוזר ניים הרבה לפני ש-HWzone הוקם. עוד מגיימר (לפני שהוא נהפך לגיי-מר). אם ממש תתעקש, אני אתן לך את התאריך המדיוק שבו התחלתי להשתמש בסימן הזה..
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר מי שרוצה את המקסימום מהמחשב שלו, ומוכן להוציא הרבה הרבה כסף (ויש כאלה) ייקנה אותו.
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים רוב האנשים לא ירצו להוציא 1500 שקל בלבד על לוח אם(אפשר לקנות עם זה באנדל שלם של AMD...), וישארו עם הלוחות שמחירם הוא 400-1000 ש"ח, זה לדעתי. אני לא רואה שום סיבה שהקהל הרחב ישקיע 1500 שקל בלוח, אבל כמו שאמרתם, יש אנשים עם כסף/טירוף שמוכנים לקנות את הלוח הזה,אני לא! בכל מקרה, מה יהיה כל כך מיוחד בו?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים רוב האנשים לא ירצו להוציא 1500 שקל בלבד על לוח אם(אפשר לקנות עם זה באנדל שלם של AMD...), וישארו עם הלוחות שמחירם הוא 400-1000 ש"ח, זה לדעתי. אני לא רואה שום סיבה שהקהל הרחב ישקיע 1500 שקל בלוח, אבל כמו שאמרתם, יש אנשים עם כסף/טירוף שמוכנים לקנות את הלוח הזה,אני לא! בכל מקרה, מה יהיה כל כך מיוחד בו?זה לוח HIGH END. לא מיועד בכלל לקהל הרחב אלא לקהל שמוכן לשהקיע כמו שאמרת...הדברים המיוחדים בו יהיו רמת הביצועים, אוברקלוק (אני מניח) ובאנדל מאוד רחב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.