עבור לתוכן

אוזניות IEM בתקציב של עד 250 ש"ח / מחפש מקום לקניית פאדים לA900.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש אוזניות IN EAR בתקציב של עד 250 ש"ח.

חשוב מאוד כבל ארוך, השימוש שלהם הוא לרוב תוך כדי ריצה וכו' אז חשוב שישבו טוב בתוך האוזן, ככה שגם אטמים בגדלים שונים זה חשוב לי (למרות שאני מאמין שבכל דגם במחיר הזה זה אמור להיות כלול).

כרגע אני חושב על הJBL Reference 220 שקיבלתי עליהם המלצה חמה, אני יכול למצוא אפילו משהו יותר טוב?

בנוסף הפאדים של A900 שלי התקלפו לגמריי, שלא לדבר על זה שעכשיו אחד מהם נקרע (מה שמכניס אותם כרגע לאפסון, אני לא יכול לשבת בלי פאד)...נמאס לי לשבת עם אוזניות כאלו שגל מה שמפריד ביני לבינם זה 2 חתיכות ספוג בלי ציפוי :(

חיפשתי בAudiocubes (משם האוזניות הוזמנו) אבל לא מצאתי אופציה להזמין את הפאדים בנפרד, אולי מישהו יכול להכווין אותי לחנות אונליין (או חנות רגילה בארץ אם מישהו מכיר אחת שמוכרת את הפאדים באזור המרכז) שמוכרת את הפאדים?

דבר אחרון, הפלסטיק של ה3D Axis של ה AKG K26P שלי נשבר, אולי מישהו מכיר איזה בעל מקצוע באיזור נתניה והמרכז שמטפל בדברים האלו ויכול לתקן אותן?

תודה מראש,

אייל :)

פורסם
  • מחבר

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=18

יש פה מומחה הוא שותק,כבודו במקומו מונח,Anatoli

אני לא חושב שיצא לי להכיר אותו ;)

בכל מקרה תודה על ההפנייה לפורום, אני אשאל גם שם אבל אני אשמח גם לחוות דעת של הקהילה פה בקשר לאוזניות / נידוב מידע לגבי מקום הימצאותם של פאדים ("פרס למוצא הישר?" סתם סתם...)

פורסם

כאן.

לא יודע למה אין אותם באודיוקיובס הרגיל.

פורסם
  • מחבר

כאן.

לא יודע למה אין אותם באודיוקיובס הרגיל.

תודה רבה עזרת לי מאוד. (=

עכשיו לחכות למשכורת :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים