פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים הרכבתי מחשב מבוסס P4 PRESSCOT 2.6 עם ביג טייפון עליו. הביוס, ספידפאן ואוורסט מדווחים לי על 17 מעלות למעבד : האם יש תוכנה כלשהיא שתצליח לזהות מה הטמפרטורה האמיתית של המעבד? הלוח הוא GIGABYTE G31M-S2L עם ביוס עדכני.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים 17 מעלות???????????????????? גם עם מזגן אתה לא תגיע לטמפ' כזו בחלומות שלך חחחחחח... כמו שהציע ידידינו dory, תנטר טמפ' עם התוכנה HWmonitor או עם התוכנה EVEREST המוכרת
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מלבד מד טמפ' חיצוני..האופציה היחידה היא לנסות לעדכן ביוס (אם אין לך את הגרסה העדכנית)..ולראות אם הקריאה סודרה..
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר כבר כתבתי שמעודכן... לא נורא, נעשה אוברקלוק עד הסוף המר (כרגע 3.2@2.6 ב19 מעלות ;D )
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים אין לך במקרה איזה מערכת קירור גז מתחת לשולחן שלא שמת לב אליה? בהצלחה בOC ותפרסם תוצאות כאן.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים נסה לבדוק דרך הביוס עצמו ,עם גם שם זה 17 מעלות אז החיישן שלך דפוק ברמה לא הגיונית (בדרך כלל ,לפחות אצלי חיישן דפוק לא מראה כלום ).
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר לא כ"כ אכפת לי ממנו (זה מחשב שהרכבתי משאריות) כך שנראה לי שאני אסחוט ממנו מה שאצליח.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אתה מתכוון...אתה תסחוט עד שהוא יימות! חח...שיהיה לך בכיף..הכי כיף להרוס מחשב בOC מטורף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.