פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים " הן היכו אותו, הדביקו את איבר מינו וגנבו את כספו ומכוניתו"לא יודע , לי זה נשמע כמו מערכת יחסים נורמטיבית לגמרי , נשים ידביקו לך כל מיני דברים ולא רק כאלו באבר מין ובהחלט יקחו שליטה על הארנק והמכונית שלך , נומטיבי לחלוטין , אני חושב שקוראים לזה נשואים - חחח אני חושב שאלו הן נשים צדיקות כי הן "גמרו" אותו מהר ובמכה אחת , בנשואין הן חושבות שלענות את הגבר שלהן זו קרירה - חחח א
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים "אין כמו כעסה של אישה נבגדת" חחח תאמין לי עדיף על גברים, בעיקרון נשים הרבה יותר "בוגרות" בכל הנושא הזה (כן מאובחן)אבל לגבי מה שהם עשו אני לא ממש יכול להאשים אותם, אני רק מקווה שיהיה להם שכל לתבוע אותו בתביעה אזרחית אחרכך
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים "אין כמו כעסה של אישה נבגדת" חחח תאמין לי עדיף על גברים, בעיקרון נשים הרבה יותר "בוגרות" בכל הנושא הזה (כן מאובחן) אבל לגבי מה שהם עשו אני לא ממש יכול להאשים אותם, אני רק מקווה שיהיה להם שכל לתבוע אותו בתביעה אזרחית אחרכך בחיאת, טיפונת של ריכוז
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אם יש דומה ,מזה אני מפחד בורח רחוק,כמו הקוף,לא שמעתי ,לא שומעalmonime=הקטן עומד איפה בורחים
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים זכרון קצר יש לכם.....http://en.wikipedia.org/wiki/John_and_Lorena_Bobbittהבת שלי טוענת שקראה כי האדון בוביט הזה אחרי ניתוח שחזור מוצלח במיוחד הפך לכוכב פורנו פעיל.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים קראתי את הכתבה ועזבו את הדבר והמכות מי הולך לבגוד אם בנות 40+ ? גם שאני יגיע ל80 אני יעדיף ללכת כבר לזונה צעירה במקום להכניס את מושיקו לחור רקוב של בת 40+ הייתי מבין אם הוא היה בוגד אם צעירות לדעתי הנשים האלו צריכות לתת לו מתנות לא מכות שהוא הסכים בכלל לטחון אותן ;D
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים קראתי את הכתבה ועזבו את הדבר והמכות מי הולך לבגוד אם בנות 40+ ? גם שאני יגיע ל80 אני יעדיף ללכת כבר לזונה צעירה במקום להכניס את מושיקו לחור רקוב של בת 40+ הייתי מבין אם הוא היה בוגד אם צעירות לדעתי הנשים האלו צריכות לתת לו מתנות לא מכות שהוא הסכים בכלל לטחון אותן ;D מה אתה בן 4?? הוא נכשל גם בפורנו, ככה כתוב בויקיפדיה.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים קרירי מושיקו אני חושב שאתה מבלה איתו זמן רב מידיי לבד אם אתה גם נותן לו שם וגם יש לך כינוי חיבה , (צוחקים אחינו ) ( אולי תכיר למושיקו כבר איזה יד יד ה ואנ לא מתכוון ליד השניה . וכן מה רע באחת בת ארבעים ? היא בטח לא תתעלף ממפגש עם מושיקו היא יכולה להכיר לו גם את דודו ואת ינקי ועוד חברה .. אישה בת ארבעים זה דליקטס ( בעיקר לצעירים ) עסיסי וסקסי .
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים עכביש מבחינתי זה סקסי כמו מקק מאוך על ביצים של קוף שעבר תאונה ושפכו אליו ביוב אין כמו צעירות בנות 20 אם עור לבן וחלק
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים קריריזה שכבוד בנות בנות 20 שהכול קפיצי וגמיש זה נכון אבל אף פעם אל תזלזל במה שאתה לא יודע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.